Last news in Fakti

14 Февруари, 2022 14:15 7 507 12

Ето какъв скучен подарък получи Гала за рождения си ден

  • гала-
  • на кафе-
  • рожден ден-
  • подарък

В неделя Гала стана на 55 години

Най-дългогодишната водеща Гала стана на 55 години в неделя и получи мило обяснение в любов от любимия си Стефан.

„Моята любима! Неуморен творец, прекрасен човек, истински лидер в категория "определящ фактор", супер секси дама и верен приятел - сигурен съм, че ще я припознаете в едно или няколко от тези определения, а и те са само част от палитрата, обрисуващата Гала. Щастлив съм, че 15 години се наслаждавам на всичките нюанси и никак не съм се наситил. Да издам, че харесва рождения си ден само като календарна дата, не като събитие и предлагам да я затрупаме с готини пожелания, за да каже утре в ефир, че я боли лицето от целодневно усмихване“.

Десетки честитки наистина затрупаха Гала в социалните мрежи, а в понеделник сутрин тя получи и благопожелания на живо в ефира на „На кафе“. Панелистите ѝ бяха купили подарък чаши за вода от скъпарския магазин на мъжа на Гери Малкоданска. подаръкът е доста скучничък, още повече че миналата година Гала получи подобни чаши от същото място, пише Хотнюз.

В събирането на сумата се включили и двете синоптички, които липсват като ководещи, заради скорошното раждане-Малкоданска и Никол Станкулова. Гала бе ослепителна в череп панталон и блестящ потник. Още в 9.30 тя почерпи със шампанско колегите си. В разговор с фенове преди седмица Гала призна, че не прави торта за личния си празник. В събота вечер преди рождения си ден тя се включи на живо в разговор с фенове в Instagram в компанията на дъщеря си.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 dddddd

    33 7 Отговор
    Тая неприятна бабка до кога ще ни я натрапват толкова и е безинтересно на боза скупно глупаво
  • 2 Тая е

    29 7 Отговор
    Дърта ама се озърта.

    Коментиран от #6

  • 3 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    4 21 Отговор
    Честито на госпожа Гала! Да е жива и здрава и много успешна и все така невероятно красива! На кафе е любимото ми предаване слет Фолк маратон по Планета и Мармалат по бтв.

    Коментиран от #9

  • 4 Gucci x Balenciaga

    15 5 Отговор
    Гала бе ослепителна в череп панталон и блестящ потник 🤣много ми е интересно да го видя този панталон с каква големина и размери ще е че Гала да го облече да влезе в черепа на някой те и динозаврите нямат такъв размер череп . Ослепителна не вярвам да е била няма снимка вероятно ще е нещо кичозно на philipp plein
  • 5 Гост

    15 1 Отговор
    За сметка на това ахкаха,охкаха и виеха като .......на месечина ,все едно са и подарили Мерцедес последен модел.И накрая някакви чаши ......Но тъй като е зодия Водолей и пет пари не дава за подаръци,да е жива и здрава!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ved

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Само такива неща ли гледате . Нещо от сорта на филми , Нешънъл Географик , Дискавъри , Хистори Ченъл. Филмови канали .
  • 10 Тая грозната

    7 2 Отговор
    Само един ден ако пропуснат да споменат за нея и ,,великите,, и живот и дела на следващия ден ще получи УРТИКАРИЯ
  • 11 Отвратителна е,

    11 1 Отговор
    както и Евро със сина си гей. Всеки ден пишете за тях. Писва. Хората не са прости. Но вие явно сте.
  • 12 ганю

    2 0 Отговор
    на кафе е лигаво предаване в което не се казва нищо умно и полезно
    абе губи само телевизионно време
    на народа му дай хляб и зрелища
    ама като няма хляб
    южняшко е