Last news in Fakti

18 Февруари, 2022 16:57 7 986 11

Крисия вдигна висока температура на първия концерт на "Капките"

  • крисия-
  • като две капки вода-
  • участие-
  • певица

Същата зла участ я застигна и при изпълнението ѝ на детската Евровизия, но въпреки това тя се оказа на крачка от победата

С висока температура и неразположена е излязла на сцената Крисия Тодорова по време на първото си изпълнение в шоуто „Като две капки вода“. Това разкри за „Блиц“ нейният PR Наско Лазаров.

Дни преди това най-младата участничка в историята на култовото предаване е била специален гост на седмия рожден ден на нейна приятелка. Двете изпълнили в дует песента „Детска планета“ и никой не е предполагал неприятностите, пред които ще се изправи малко по-късно талантливата певица от Разград.

По-паметливите обаче, си спомнят, че подобна драма невръстната тогава представителка на България преживя и в навечерието и на детския конкурс на „Евровизия“ в Малта. Ето какво самата тя разказва за това пред репортер на изданието:

„Бях много болна, на антибиотици. Това много ме притесняваше. Исках да дам всичко от себе си, но се чувствах много зле. В осем сутринта, когато трябваше да тръгна за летището, температурата ми бе 39 градуса. Извикахме лекар и се наложи той да тръгне с нас за Малта. Другите участници даваха интервюта, а аз не можех да говоря, не можех и да репетирам. Мълчах, за да съхраня гласа си. Накрая взех лекарства и излязох. Пях с огромно желание.“

Крисия пя с огромно желание и в първото си участие в „ Като две капки вода““ но мнозина от нейните почитатели определиха за необмислена и рискована идеята ѝ да се превъплъти в образа на една от емблемите на соул и ар енд би музиката - Тони Бракстън, като изпее най-известната ѝ песен – “Unbreak My Heart”. Самата Крисия преди представянето си обясни, че умишлено е избрала изпълнителка с тембър доста далечен от нейния. Искала е да се сблъска със наистина сериозно предизвикателство.

Тя прие спокойно критиките, които са последвали след първата вечер на дебютното ѝ представяне в най-гледаното родно шоу. Още повече, че ѝ предстои да влезе в образа на любимата си певица Бритни Спиърс:

„Всичко сега започва. Ще ги разбия", кани се талантливата тинейджърка, като не крие амбициите си да бъде сред най-добрите, а защо и да не спечели шоуто.

Само преди няколко месеца, предрешена като „Гъбарко“ Крисия стана любимка на зрителите на предаването „Маскираният певец“ и наред с другите си песни изпълни именно “Unbreak My Heart” на Тони Бракстън. Явно тази песен много ѝ харесва. Тогава младата надежда на родната поп музика, откритие на Слави Трифонов и екипа му, разкри интересни факти от своят живот като ученичка в музикалното училище, говори за подлите подводни камъни на популярността и бъдещето на своята кариера.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ваксиниран3002

    13 4 Отговор
    Сега, ще залагаме ли от какво е болна? Аз залагам на омакарона.
  • 2 сергей

    25 11 Отговор
    Това момиченце много си е повярвало с посредствените си песнички. Залязващо е детенцето!
  • 3 Не одобрявам Крисия

    25 7 Отговор
    Бутана от малка като Вачкова ,Сърчаджиева на хранилката .
  • 4 Реалист

    22 8 Отговор
    Вдига градуса вече на друго място:)
  • 5 КАМИЛА КОЯТО НЕ ВЗИМА ДОПИНГ

    10 5 Отговор
    В СЛЕДВАЩИЯ СЕЗОН ПОКАНЕТЕ ЛИ ЛИ ИВАНОВА ДА СЕ ПРЕДРЕШИ КАТО КРИСИЯ И ДА ИЗПЕЕ „ДЕТСКА ПЛАНЕТА”☝
  • 6 рон джеръми

    18 2 Отговор
    искам аз да й измеря температурата !
  • 7 МНЕНИЕ

    19 2 Отговор
    А беше такова мило и талантливо момиче,... жаждата за пари ли те поквари
  • 8 Ганчо

    15 3 Отговор
    Това пошло момиченце може само да разбие акъла на елементарните.
  • 9 Обикновена

    9 2 Отговор
    пи.кла. Не знае къде се намира. Но ще разбере. Живота учи. Това е идеята.
  • 10 Абе

    3 2 Отговор
    За детски песнички става
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.