Last news in Fakti

23 Февруари, 2022 07:00 6 810 1

Вашият хороскоп за днес, 23.02.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Днес не всичко ще става според плановете ви, Деви!

Вашият хороскоп за днес, 23.02.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

До обяд ще имате доста тичане, но пък после ще се чувствате токова приятно. Е, възможно е да избухнат разногласия по някои спорни теми, особено ако сте няколко поколения на едно място.

Телец

Време е и вие да си поседите малко вкъщи, домашните ви се нуждаят от разведряващото ви присъствие. Освен това хората не могат да ви открият, за да ви дойдат на гости, а биха искали.

Близнаци

Днес ще се чувствате обградени с внимание и сигурно ще има защо. Не приемайте отново ролята на жертва, отпуснете душата си и си позволете да се чувствате приятно.

Рак

Денят би могъл да е успешен, ако не се заровите в някакви незначителни детайли. Мърморенето също няма да ви е от полза, но пък може да ви разпусне нервите. Не пропускайте да отговорите на писмо от чужбина.

Лъв

Днес ще се чувствате далеч по-ентусиазирани и сигурни, отколкото предишните дни. Това не означава, че трябва сляпо да се доверявате на всеки, внимавайте да не ви омае някой чаровен продавач и си пазете чантите и джобовете в превозните средства и по спирките.

Дева

Днес не всичко ще става според плановете ви, а това може да ви изнерви. Не бързайте да си изкарвате яда на околните. До голяма степен вие сте причина нещата да се забавят с своите предишни действия, сега си “сърбайте попарата”.

Везни

В този работен ден ще ви поставят нови задачи. Не роптайте, от навременно им изпълнение зависи мнението на началника ви за вас. Ще имате достатъчно сили да се справите и с най-сериозните задачи, при това сами и в срок.

Скорпион

Днес ще можете да блеснете в целия си блясък на служебното поприще. Е, може да ви глождят някои страхове, но вие не позволявайте околните да разберат. Концентрацията и сдържаността днес са най-големите ви помощници.

Стрелец

Днес се опитайте с личните си усилия да компенсирате многобройните неприятности струпали ви се на работното място. Стремете се да контролирате разходите си в материален план, защото само така ще можете да се предпазите от финансов крах.

Козирог

Днес ще трябва да се оправяте с други хора и да плащате сметки, нали е края на месеца (не забравяйте телефона, за да не се окажете извън от мрежата). Дипломатичността и чаровната ви усмивка биха могли донякъде да замажат положението, но не ги приемат вместо парични средства (за съжаление).

Водолей

Кой каквото ще да прави, вашите мисли все се реят около поетите задължения. Дори да не ви се наложи да ходите днес на работа, пак отвътре ще ви гложди чувството за недовършени задачи. Какво да се прави, щом обещавате прибързано - така е, следващия път мислете преди да кажете да.

Риби

Ще гледате философски на нещата, които ви се случват и в най-лошия случай просто ще имате желание да избягате на някое тихо и спокойно местенце. А би трябвало смело да срещнете опасността в лицето.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.