24 Февруари, 2022 10:45 2 656 1

Астроложка лекува Диляна Попова

  • диляна попова-
  • асен блатечки-
  • астроложка-
  • помощ-
  • личчен живот

Попова стига до астроложката след лична равносметка

Диляна Попова се консултира с личен астролог за решенията си в личен и професионален план, написа HotArena.

Дамата е ученичка на Оксана Хорват, вдовицата на известния астролог Иван Станчев. Моделката не предприема абсолютно нищо без нея. Попова стига до астроложката след лична равносметка.

Диляна Попова започва да възприема трудностите в живота си като неин личен избор. Сред големите предизвикателства, които изпита, но се опита да прикрие, бе гръмката раздяла с актьора Асен Блатечки. Дълги години двамата ту се събираха, ту се караха. Последната им, уж окончателна раздяла, настъпи, след като лъсна двойна изневяра - от една страна лъснаха сексчатове на звездата от "Бензин", а от друга - Диляна беше уловена в компанията на ресторантьора Лъчезар Захариев.

Наскоро пък Асен се появи с непозната млада жена на премиерата на втората част на "Южен вятър", като беше прегърнал спътницата си през кръста. Въпреки любовния трус, Попова се опита да излезе с вдигната глава от ситуацията. Част от нейното прикритие бяха умерени хвалби за Блатечки, с когото снимаха заедно филма "Останалото е пепел" преди да се разделят. В момента с Асен се срещат и разговарят само заради сина им Борил. Той е плод на бурната им любов, стартирала по време на снимките на "Стъклен дом". По онова време Асен беше обвързан с Катерина Георгиева, от която има дъщеря.

Едва когато Диляна забременя, Блатечки изостави жена си, а Попова обяви, че двамата са двойка.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зззз

    5 0 Отговор
    Да започне да работи и всичко в личен план ще се нареди, а прелитането от цвят на цвят с цел лесен живот ще е до време.