Last news in Fakti

26 Февруари, 2022 07:00 8 275 1

Вашият хороскоп за днес, 26.02.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Особен ден, носещ напрежение, за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 26.02.2022 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще успеете да овладеете екстравагантните си пориви и да свършите доста полезни неща. Определено ще влагате доста страст в действията си, но това може да доведе до излишно изнервяне на обстановката, бъдете по-внимателни.

Телец

Сериозна работа ви чака днес, при това не особено творческа. Хубавото е, че ще успеете да я свършите, лошото е, че са възможни някои изненади, които може да объркат плановете ви.

Близнаци

Прекалено импулсивно, идеалистично и непрактично ще действате. Ще губите енергия за неща, които определено са безсмислени. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси.

Рак

Доста успешен може да бъде този ден. Не се разпилявайте и не излагайте житейската си философия пред всеки срещнат, имате и работа за вършене.

Лъв

Особен ден, носещ напрежение. Най-важното е да не се включвате в провокативни разговори, до нищо добро няма да доведе това. Най-смислено е да бъдете сред природата, доколкото е възможно.

Дева

Може би няма да се чувствате много комфортно днес. Все нещо ще ви гложди или няма да успеете да свършите, всичко което сте решили. Не се тормозете ненужно, оставете нещата Бог да ги нарежда.

Везни

Днес ще се вълнувате от необикновени неща и ще се срещнете със странни хора.. Промяната в рутината едва ли ще ви притесни, напротив може само да ви провокира. Доверявайте се на интуицията си, тези сигнали не са за пренебрегване, направете нещо, за да промените нещата.

Скорпион

Ден на професионалните предизвикателства. Ще успеете да докажете качествата си, а това ще ви донесе не само удовлетворение, а и признание от подходящото място и правилния човек. Не разчитайте на случайността, подгответе се предварително.

Стрелец

Чудесни възможности ще ви радват днес. Имате проблеми, но се очертават шансове да направите крачка за подобряване на досегашното положение. Позитивни мисли - това е рецептата ви за успех.

Козирог

Малко странно може да се чувствате днес. Опитайте се да проявите повече твърдост в отношенията си, казвайте "не", ако се налага. Важно е да определите приоритетите си и да не губите времето си в дреболии. Не се опитвайте да анализирате, синтезирайте нещата.

Водолей

Днес ще трябва да водите някои сериозни разговори, относно отношението ви към належащи проблеми и това на хората, с които работите. Добре е поне да изслушате събеседника си, преди да му кажете какво сте решили.

Риби

Сериозни психологически проблеми ще изплуват на повърхността. Вие винаги сте успявали да се справяте в подобни ситуации, но днес ще е доста по-изнервящо. Май освен да мислите положително, друго не ви остава.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 17см

    1 0 Отговор
    Благодаря, г-це Маринова😏