Last news in Fakti

8 Май, 2013 15:39 27 506 0

Най-красивите съпруги на милиардери

  • съпруги-
  • милиардери-
  • класация

Те имат толкова много пари, че могат да имат стотици красиви жени. Не е чудно, че някои милиардери имат по няколко брака и се женят за жени, които са с десетилетия по-млади от тях.

Вижте десет от може би най-красивите съпруги/приятелки на милиардери:

10. Малиа Анделин

Малия работила като стюардеса, когато се запознала с милиардера Съмнър Редстоун. Той е доста по-възрастен от нея, но за сметка на това е собственик на CBS Corporation, Viacom, MTV Networks, BET и Paramount Pictures. 89-годишният Редстоун се е развеждал два пъти. Никой не знае на колко години е Анделин, но според слухове, още няма 30 г.

9. Кирсти Роупър Бертарели

Тя е певица и композиторка. Печелила е Мис Великобритания през 1988 година и е станала втора на Мис Свят. Писала е песни за момичешката група All Saints. Омъжена е за Ернесто Бертарели, който е бивш собственик на Serono.

8. Даша Жукова

Даша Зукова е руски модел. Преди да излиза с Абрамович тя е била приятелка на руския тенисист Марат Сафин. Даша има две деца от Абрамович.

7. Ерика Бакстър Пакър

Тя е певица и модел от Австралия, и е втора съпруга на Джеймс Пакър – един от най-богатите мъже в Австралия. Имат три деца. Когато е била на 18 години е била гадже на Джейсън Донован.

6. Хедър Ан Росбек

През 2001 година тя е била актриса. Имала е кратка роля в „Ах, тази Мери.“ Омъжена е за Бил Ригли, който е наследник на компанията Wrigley.

Кой влиза в ТОП 5 на класацията може да видите ТУК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА