Last news in Fakti

8 Март, 2022 17:57 8 692 13

8-те неща, които карат мъжете да се влюбят

  • мъже-
  • жени-
  • връзки-
  • взаимоотношения-
  • любов-
  • влюбване

Някои от най-интересните причини, поради които мъжете се влюбват

8-те неща, които карат мъжете да се влюбят - 1
Снимка: Shutterstock

Мъжете се влюбват в жените по ред обичайни причини, но последните проучвания на експерти във връзките могат да ви изненадат с нови данни. Съществуват и 8 странни причини за разтуптяване на мъжкото сърце, пише Флагман. Ето в какви жени се влюбват мъжете и защо:

Жени, които не са твърде суетни

Насадено е мнението, че мъжете са привлечени предимно от красавици. В съвременния свят, обаче, повечето мъже мислят рационално. Те добре осъзнават, че ако започнат връзка с красавица, ще трябва да отделят повече време, усилия и пари. За мъжете е по-лесно да изграждат отношения с дами, които не държат чак толкова много да изглеждат като излезли от модно списание, защото това определено спестява доста неприятности.

Жени, които им напомнят за майките

Всеки мъж в подсъзнанието търси жена, която му напомня за майка му. Всички мъже ще скрият това, но е самата истина. И, разбира се, си има проста причина, поради която мъжете правят това: мама изглежда перфектна във всяко отношение.

Жени, които излъчват правилната миризма

Мъжете са много по-наясно за избора на партньор, отколкото много хора мислят. Както показва практиката, жените вярват, че всичко е свързано с външния вид и извитите форми. Но правилната миризма често играе ключова роля. Ако една жена мирише добре, мъжът определено ще прояви по-сериозен интерес към нея.

Изразителен поглед

Всички мъже обичат играта на погледи. И ако една жена има и красиви очи, то това определено ще бъде запомнено и ще предизвика засилен интерес. Мъжете винаги обръщат внимание на външния вид. И дори ако връзката не се получи, спомените ще останат за цял живот. Очният контакт е най-голямото оръжие на жените.

Жени, които им споделят интересите

Всички знаят, че противоположностите се привличат. Експертите обаче не са съгласни с това мнение. Те казват, че партньорите са си сходни в много отношения, просто всеки има определени силни и слаби страни. Мъжете винаги избират за себе си дами, които им приличат. И тук говорим за напълно рационален подход, защото е по-добре да имаш до себе си човек, който напълно споделя интересите ти.

Огледални жестове

Някои жени знаят, че най-лесният начин да спечелите мъжа е да копирате напълно жестовете му. Ако го направите правилно, мъжът няма да забележи нищо и правилните асоциации ще останат в главата му. Тази техника отдавна е доказано ефективна, но е необходимо да се изпълнява прецизно.

“Правилен” израз на лицето

Фигурата, извитите форми и маниери винаги изчезват на заден план, ако жената има красиво лице. И тук говорим предимно за естественост. Мъжете се влюбват предимно в жени с правилни черти на лицето.

Трудно достъпни жени

Мъжете са ловци. Те искат да спечелят сърцата на труднодостъпни дами, които другите не могат да имат. Ако се получи, всеки мъж започва да се чувства изключителен. И най-важното, ако една жена държи на себе си и има заслужени претенции, мъжът винаги ще я оцени по-високо.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пазар

    10 3 Отговор
    Сега на пазара са жените. След 10 години нещата ще се обърнат.
    Жени под път и над път. Мъжете ще са малко.
  • 2 Виталия Винокурова

    7 3 Отговор
    "Мъжете са ловци" 😂😂😂 хубав спомен☺ Беше се изцепил преди доста време един "за пръв път виждам дивеч да влиза при ловци". Е, неуловена си останах...

    Коментиран от #13

  • 3 Това

    14 2 Отговор
    Единствено показва , че подалият статията , слабо познава мъжете ! Мисленето е в типичен женски стил - тип калкулатор ! Ние мъжете ,не му мислим толкова ! Когато видим една жена , или ни привлича на момента , или не ! И едва ли ще стане и по късно !

    Коментиран от #6

  • 4 El chapo

    7 2 Отговор
    Нищо общо с реалността
  • 5 Чумата

    8 4 Отговор
    Има виагра за жени . Казва се ,,пари,,😆
  • 6 Виталия Винокурова

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Това":

    "Когато видим една жена , или ни привлича на момента, или не !" , ами това си е улов, защо да мисли като калкулатор авторката ?

    Коментиран от #8

  • 7 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 2 Отговор
    влюбването????това са флуиди,невидими са за очите!!!това да го гадаете е невъзможно. Във Всеки случай ще е невъзможно влюбването.....ако всяко девойче си сваля гащичките ,като някаква кака,преди малко четох във факти.Според мен Младежите улавят точно определения за тях флуиди от девойката,а девойките по скопро -не.това е,ако има логика в начинът на сътворяване от създателя загадката-влюбване иТ Н.!
  • 8 Защото

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Виталия Винокурова":

    Чака много вектори да се пресекат ! Това е женско мислене ! Ние сме по първични ! Уточнявам - не става дума за някой , който просто искаш да метнеш в леглото ! Съгласен съм , че за това ,лов е подходящ израз !
  • 9 Мани ги тия дрънканици

    4 1 Отговор
    "Трудно достъпните жени" са много лесни - показваш им, че не те интересуват понеже нямат нужните качества и... чудесата не свършват.

    Коментиран от #10

  • 10 Виталия Винокурова

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Мани ги тия дрънканици":

    Значи е търсел ренде за краставицата и една бройка му е избягала. Той махнал с ръка и си рекъл "че няма нужните качества...чудесата не свършват".
  • 11 Да бе, ще се правя

    4 4 Отговор
    на маймуна, за да ме хареса някакъв лигльо... По-добре сама, но себе си, истинска и спокойна. Днешните вече не са мъже. Полагам усилия за вида и здравето си, заради себе си, не за идиот, който така или иначе ще ми изневери, понеже е в тъпата му природа. И накрая: този вид животни не се влюбват, просто правят с.екс.

    Коментиран от #12

  • 12 Хахаха

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Да бе, ще се правя":

    Я се стегнете ! Ако я карате така , наистина ще ви търсят само за секс ! И ще бягат от вас , при други !
  • 13 Цъко Гуменката

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Виталия Винокурова":

    Толкова ли са зле нещата?