Last news in Fakti

30 Март, 2022 12:47 2 603 12

Знаците, че той ви губи времето

  • загуба на време-
  • знаци-
  • връзка-
  • разочарование

13 знака, които ще ви помогнат да не останете разочаровани, с празни надежди и чакащи

Знаците, че той ви губи времето - 1
Снимка: Shutterstock

Времето е един от най-ценните ни активи. Това се отнася за всичко в живота. Когато гледаме скучен филм, присъстваме на отегчаващо събитие, в неприятна компания сме, винаги си казваме, че това е загуба на време.

Ставаме и си тръгваме. Когато някой ни досажда, пречи ни на работата или активната почивка, тогава също осъзнаваме, че е загуба на време за нас, да обръщаме внимание на неща, които не са ни нужни. Но дали знаем кога даден мъж ни губи времето?

Много е лесно да се оплетем в чара и сладките приказки на някого. Да се поддадем на флирта, докато храним илюзии. Времето минава и когато направим равносметка, осъзнаваме, че нищо от това, от което се нуждаем не сме получили. Разочаровани, с празни надежди и чакащи. Има редица знаци, които казват ясно, че той е загуба на време, вижте 13 от тях.

1. Той е непостоянен към вас. Един ден полага усилия, проявява интерес, но няколко дни по-късно сякаш не съществувате за него.

2. Не спазва дадената дума. Още един знак, че си губите времето с този мъж е това, че не спазва уговорките си с вас. Уговаряте се за среща или друго нещо, но впоследствие той си намира глупаво оправдание.

3. Той си играе с вас, защото така подхранва егото си. Преследването е интересно в началото, когато опознаваме някого, но когато не прераства в нещо повече, очевидно подсказва, че той си играе с емоциите ви, пише Флагман.

4. Взаимоотношенията ви са неопределени. И това ви обърква, което е нормално, защото може би сте само приятели, но знаете, че се харесвате. Може би защото сте си интимни, но нищо повече. Може би се ревнувате, а нямате връзка, дори не сте правили секс.

5. Той ви казва, че не иска сериозна връзка с вас или че на този етап не търси сериозна връзка с никоя. И в двата случая може да се приеме, че вие няма да бъдете следващата му сериозна връзка, затова не очаквайте той да промени намеренията си към вас.

6. Винаги полагате усилия за вашите взаимоотношения, каквито и да са те, докато той е пасивен.

7. Той не се открива към вас емоционално. Когато един мъж не прави усилия емоционално да се сближи с една жена, то това е загуба на време за нея.

8. Споделя проблемите си, но само толкова. Може да се заблудите, че след като той търси вашето мнение по дадени въпроси, споделя с вас в трудни за него мигове, всъщност ви харесва и би имал връзка с вас, но грешите. Това не значи нищо. Той просто се разтоварва от това, което му тежи и нищо повече.

9. Той често споменава бившата си или други жени, познати или непознати за вас, като в разговора ясно си проличава симпатията му към тях.

10. Знаете, че той се среща активно. Една основателна причина да не си губите времето с него.

11. Той рядко се интересува от това как е минал денят ви, почивните ви дни, не се опитва като цяло да ви опознае повече.

12. Не чувствате специално отношение от негова страна към вас.

13. Общувате онлайн или на живо, само когато е удобно за него, а по телефона разговаряте рядко.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жените губят доста повече от времето

    6 7 Отговор
    Мъжете стареят по-бързо физически от тормоза на жени.
    Жената ѝ е все тая.

    Коментиран от #2

  • 2 Дудко

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Жените губят доста повече от времето":

    Коментара ти е тъп и не на място!
  • 3 Ехото...

    6 3 Отговор
    Безмислени глупости ...!!! Мъжете винаги идват при вас с идеята , просто да ви поизпънат бръчките ! Никой не тръгва да се жени ! Дали ще задържите някой за постоянно , зависи само от вашите женски качества и умения !!!

    Коментиран от #5

  • 4 Rock

    4 0 Отговор
    Много ценни съвети за периода на еуфорията от влюбването... Тогава човек е възможно и да не забележи тези неща. Възможно е и да ги забележи, но да не ги осъзнае... Осъзнаването идва в по- късна фаза на влюбването, но вашето време и чувства са пропилени напразно. Затова open your eyes!Компромис- да,сервилност- не.
  • 5 Rock

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ехото...":

    Ъхъ Не всички имат бръчки. Това за опъването въобще не е свързано с лицето... но то си се чете от пръв поглед... А и опъването е игра за двама... Ако жената не желае и не е неин тип ще опъва опинци...

    Коментиран от #6

  • 6 Ехото...

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Rock":

    Посмях се ! Така е ! Но коментираме хипотезата , че жената иска да запази обекта ! За целта съм сигурен , че вече ще е пробвала , как опъва бръчки !
  • 7 Г-жа Стефанова

    2 0 Отговор
    Какви измишльотини е таз статия? С мъжа ми след флюбването имахме такива отношения и беше необвързваща връзка. Никой не очакваше нищо кой знае какво от другия. И в един момент след пет/шест години станахме господин и госпожа Стефанови. И до днес.

    Коментиран от #9

  • 8 кольо

    0 3 Отговор
    аФторката е поредната м.исирка,която ни губи най-ценния актив с глупостите си.
  • 9 Rock

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Г-жа Стефанова":

    Г-жо Стефанова ,подозирам, че той не е бил много флюбен във Вас.. Просто Вие сте си го взели да Ви чете приказки.... и после сте го завлекли в гражданското да се подпише.... Ах,каква хитрушка стееее.. По въпроса за опъването няма ли да дадете подробности?

    Коментиран от #10

  • 10 Г-жа Стефанова

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "Rock":

    Като имаш време за губене подозирай си каквото щеш бе Роки. Даже можеш да си развихриш и фантазийките по въпроса за опъването. Аз нямам време за губене да ти разказвам.

    Коментиран от #11

  • 11 Rock

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Г-жа Стефанова":

    Оправете Флюбването ако намерите време. Пише се с В-

    Коментиран от #12

  • 12 Г-жа Стефанова

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Rock":

    Ама ферно ли бе Роки се пише с В?