Last news in Fakti

1 Април, 2022 07:00 9 761 4

Вашият хороскоп за днес, 01.04.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Нови предизвикателства през целия месец

Вашият хороскоп за днес, 01.04.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Къде на шега, къде на истина, но този ден носи в себе си голяма доза оптимизъм и пролетно насторение. Денят е новолунен, ведър, носещ идея за ново начало. Напишете си желанията за целия април.

Телец

Започва нов месец, с нови надежди и нови очаквания. Звездите не са подготвили най-спокойното представление, но от Вас зависи дали ще сте във вихъра или ще действате спокойно отстрани. Пък и това е месецът на Възкресението, все някое чудо ще се появи.

Близнаци

Изглежда плановете и желанията Ви са повече отколкото силите и енергията Ви. Разделете нещата, които искате на групи и започнете с най-важното. Както са казали и древните - Главните неща първи. Не си губете времето в дреболии.

Рак

Според една от най-известните астроложки - Линда Гудман, Вие сте хората с най-доброто чувство за хумор. В такъв случай днес е Вашият празник. Щом се шегувате с другите, бъдете готови и Вие да станете участник в някоя шега. Не приемайте нещата твърде лично.

Лъв

Последен ден от работната седмицата, но първи от месеца. Ще имате доста работа и разбира се добри реализации. Бъдете конкретни в думите и действията си, не подценявайте детайлите.

Дева

Въодушевлението днес ще прерастне в желание за изява. Не е нужно да е театрална, вие може да се изявите чрез прекрасния ред, който създавате или пък чрез чистотата, която извайвате.

Везни

Честит нов месец и 30 нови възможности. Днес е особено важно да сте конкретни и целенасочени. Ориентирайте се към резултатите и ефективността. И не забравяйте да се усмихвате широко.

Скорпион

Днес бъдете практични, бъдете логични и аналитични. Има доста неща за почистване и подреждане, Великден наближава. Изчистете всичко излишно от зимата, отворете прозорците на душата си. Посрещнете пролетта.

Стрелец

С радостни шеги и веселие ще посрещнете новия месец. "Лъжливата" нова година, а всъщност съвсем истинската, защото ни носи пробуждане, птичи песни, усмивки, разцъфтяване. Вдишайте пролетта, бъдете вдъхновени и вдъхновявайте и другите. А и днес е Новолуние, време да съставите списъка с желания за започващия месец.

Козирог

Нуждаете се от сигурност и усещане, че контролирате нещата. Знаете, разбира се, че това е илюзорно, но въпреки това наблюденията ви са доста добра база да можете да прогнозирате развитието на нещата. Въпросът е - това прави ли ви щастливи и удовлетворени?

Водолей

Интересен ден, ще ви предостави конкретни възможности. Лошото на възможностите е, че трябва да положите усилия, за да се случат. Оптимизмът ще е водещата емоция днес, използвайте го правилно.

Риби

Податливи сте на чужди влияния и на чужди шеги днес. Опитайте се да разберете сами себе си и собствената си позиция. Месецът е динамичен, ще донесе доста реализации. Важно е да се научите да излизате успешно от конфликтни ситуации.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ госпожо МАРИНОВА
  • 2 ДРАКОН

    2 0 Отговор
    УСПЕХна ВСИЧКИ ХОРА
  • 3 Телец😈

    3 0 Отговор
    Благодаря Ви, г-це Маринова🙂
  • 4 селянка

    3 0 Отговор
    МИР , НА ЗЕМЯТА , ТИШИНА , СПОКОЙСТВИЕ , РАДОСТ и всичкото добро , което съществува .