2 Април, 2022 08:51 22 054 18

Биляна Гавазова напуснала заради бременност?

  • биляна гавазова-
  • btv

Години наред тя имаше негласна забрана да ражда, за която Гавазова разкри в предаването „Търси се"

Бременност е сред причините Биляна Гавазова да напусне bTV след 11 години стаж там, коментират нейни близки.

41-годишната журналистка обяви, че се оттегля доброволно от медията след като в продължение на 3 седмици подозрително отсъстваше от екрана. Първо бе в предварително уговорен отпуск, после със семейството ѝ изкараха коронавирус, а тъкмо когато се очакваше да се върне в сутрешния блок, от телевизията разкриха, че Гавазова вече няма да е част от екипа. Няколко дни по-късно самата тя направи изявление в социалните си мрежи.

„Обичам и Благодаря! Това са думите, които искам да споделя най-силно с вас в този момент.... Благодаря за подкрепата, за грижата, за търпението в изминалите дни. И затова, че ме наричахте "добър човек"...Дано е така! Обичам семейството си. Обичам изгревите.... и ценя всеки един ден от изминалите над 11 години в БТВ! В края на една глава се сетих за "началото" на тази доста вълнуваща история. За хората, които първи повярваха в мен и ми подадоха ръка. Колко важно е да получиш ШАНС, ВЪЗМОЖНОСТ и ДОВЕРИЕ... Учих се от най-добрите. И пак ще кажа Благодаря! Обичам истината, затова ще бъда честна с вас... Тръгвам си сама и по собствено желание от "Тази сутрин". Решението ми не беше лесно и не е емоционално..... Причините?! Имам нужда от промяна, от нови хоризонти и от още изгреви, които да ме вдъхновяват за НОВОТО... Важно е човек да работи с цялото си сърце и от сърце, защото журналистиката е свобода и призвание. Вярвам в това! В тези над 4000 дни и над 96 360 часа в нюзрума на БТВ създадох приятелства, натрупах чудесни спомени и научих своите малки уроци. Благодаря за всяка секунда ефирно време и за шанса да бъда полезна с моето второ дете, рубриката "Чети етикета". Продължавам да следвам своя собствен път! Пожелавам успех на целия екип на БТВ и на "Тази сутрин" по БТВ. Златимир Йочев, вярвам в теб!“, написа Биляна.

Нейни колеги и приятели намекнаха обаче, че всъщност ѝ предстоят щастливи моменти след драматична професионална рокада, а именно, че ще стане майка за втори път. Години наред тя имаше негласна забрана да ражда, за която Гавазова разкри в предаването „Търси се".

„Практически е невъзможно да забременея в момента. Взела съм съответните мерки", сподели откровено тогава Биляна, попитана дали с мъжа ѝ Теодор работят за още едно бебе, пише "Ретро".

Причина за ембаргото, което било наложено на Гавазова от началниците ѝ, били честите отсъствия и неспособността да се справя с възложената ѝ работа. Понеже Биляна съчетавала работата с грижите около сина си и въртенето на домакинството, често изнемогвала и се появявала в медията тотално изтощена. Шефовете гледали да щадят журналистката, но колетите ѝ протестирали, че също имали деца и не се ползвали с такива привилегии.

Често срещано е в договорите на тв водещите дори да има клаузи, които им забраняват да излизат в майчинство за определен период. Гавазова е вече на 41 години и няма още много време да стане майка повторно. Тя е майка на един син Александър, който ще навърши 7 години през идния май и наесен ще е първолак. Той е плoд на любовта ѝ с нейния партньор - бизнесменът Тодор Христов, с когото се венчаха тайно миналата година след дълги години съвместен живот на семейни начала. Веднага след като напусна bTV двамата с него заминаха на романтична почивка в Барселона.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 14 Отговор
    лека бременост госпожа ГАВАЗОВА
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Зззз

    21 4 Отговор
    Първа грижа на четящите е тази госпожа.Освен това се влиза в противоречие,хем женена за бизнесмен хем не може да се откъсне от работа и да роди второ,та чак на 41 години се сетила.Еееее не сме канарчетата.
  • 6 Някой

    9 8 Отговор
    Няма да е голяма загуба
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Сърп и чук

    8 3 Отговор
    Не е така, както го представят, но ако е вярно, че ще родява, това е по смислено, отколкото да се показва на телевизорите Ви! А вие, вместо да оценявате другите, по добре вземете се изтрещете с някой, че да има някой друг българин след 20 години!
  • 10 ганю

    5 2 Отговор
    след 42 нещата са сложни и несигурни явно е време
    правилен избор ако е с правилния човек
  • 11 Значи

    9 0 Отговор
    ще се роди още едно конче.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 цербер

    1 1 Отговор
    но колетите ѝ протестирали, че също имали деца и не се ползвали с такива привилегии. КОЛЕГИТЕ И КОЛЕЖКИТЕ Й,А НЕ КОЛЕТИТЕ. хОРАТА НЕ СА КОЛЕТИ И НЕ ЖИВЕЯТ В КАШОНИ.
  • 15 125

    2 0 Отговор
    Първо беха я разделили с мъжът и. След това ги събраха, че и брат му намесиха. На края... Чао бтв. Да не излезе само, че Йочката, без вина виновен.
  • 16 Бареков

    1 1 Отговор
    Жалко... Беше добра, баджакжурналистка.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 AZAZAZ

    0 0 Отговор
    СПРЯХ ДА ГЛЕДАМ СУТРЕШНИЯ БЛОК...БЕЗ НЕЯ НЕ Е СЪЩОТО