Last news in Fakti

8 Април, 2022 15:05 1 862 3

Жан-Клод ван Дам вече има дипломатически паспорт от Конго

  • жан-клод ван дам-
  • дипломатически паспорт-
  • конго

Екшън звездата получи документа от заместник-министъра на външните работи

Жан-Клод ван Дам вече има дипломатически паспорт от Конго - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Известният актьор с белгийски произход Жан-Клод ван Дам получи дипломатически паспорт от Демократична република Конго, съобщи местното електронно издание politico.cd.

Това е станало на тържествена церемония в столицата на страната Киншаса.

Благодаря за посрещането, организирано с много любов. Това ще ми помогне да мобилизирам международна помощ в подкрепа на младите, спорта и дивата природа в ДР Конго, каза 61-годишният актьор по време на празненството.

Дипломатическият паспорт беше връчен на Ван Дам от заместник-министъра на външните работи Сами Адубанго.

В ДР Конго Ван Дам е много популярен, за което помага местната легенда, че актьорът е роден в град Лубумбаши в югоизточната част на африканската държава. Той обаче се е появил на белия свят в белгийската столица Брюксел.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 психо

    6 0 Отговор
    Жан Клод с двата ножа...
  • 2 Мюмюн

    3 0 Отговор
    Най-добрият филм на този екшън-актьор е "Лъвско сърце". Вярно е, че стана известен с "Кървав спорт",но после ролите му се развиха и към човешката страна на героите му.
  • 3 Serj

    1 4 Отговор
    Изключително посредствен актьор 👎