Last news in Fakti

14 Април, 2022 13:29 5 081 5

Тези зодии влияят лошо на околните

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • лошо влияние-
  • негативно

Те си търсят съучастник в „престъпленията“, бездействат на фона на чуждите проблеми или поощряват лошото поведение на другите

Тези зодии влияят лошо на околните - 1
Снимка: shutterstock

Има четири зодиакални знака, чиито представителите не са непременно лоши хора. Въпреки това те могат да влияят лошо на околните, да ги поведат по лош път или да ги подтикнат към действия, които ще им се отразят негативно, пише сайтът Tialoto.bg.

Ето кои са четирите зодии, които се славят със способността си да влияят лошо на околните:

Стрелец

Те винаги искат да бъдат с компания и да вършат щуротии. Именно поради тази причина Стрелецът може да ви въвлече в някои неприятности. Той се опитва да „запали“ своите приятели по пороците си и постоянно ги подтиква към тях.

Риби

Рибите са много чувствителни и добронамерени личности, което обаче не винаги се разглежда като позитивна черта. В стремежа си да запазят доброто си име, те никога няма да ви кажат „не“, дори да не става въпрос да използвате тях за нещо, а да спрат техен близък човек от извършването на грешка, от приключването с вреден порок. Те не са способни да се противопоставят на когото и да било. В този ред на мисли те могат да наблюдават как близките им се погубват поради пороци и грешки и няма да направят нищо по въпроса.

Овен

Овните могат да повлияят на околните поради агресивното, импулсивното и избухливото си поведение. По този начин те дават същия пример за поведение на по-малките и провокират възрастните да им отвръщат по същия начин с агресия. Овните не се интересуват от последствия и наказания, те се наслаждават на мига, което обаче може да доведе до много неочаквани обрати и да ви отнесе в задънена улица.

Водолей

Представителите на този знак са особен вид непукисти. Те са свободолюбиви и егоистични, не се интересуват от никой друг, а само за собственото си удобство и съществуване. За него всички проблеми на хората са си индивидуални и никой няма право да се намесва в тях. Всеки трябва да се справя сам с проблемите си. Но това може да доведе до още по-голямо западане на близките им.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АнтиГост

    3 1 Отговор
    Знае ли се коя зодия е Путин?

    Коментиран от #3

  • 2 зъл пес

    8 4 Отговор
    Овена е най-противната зодия.Когато и да чета за зодиите,те са винаги с най-лошите черти,а и познавам овни.Отврат са.

    Коментиран от #5

  • 3 да да

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "АнтиГост":

    Везни

    Коментиран от #4

  • 4 АнтиГост

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "да да":

    Тогава според статията е добър човек.
  • 5 qwerty

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "зъл пес":

    Хороскопите са за забавление. Бившият ми шеф беше Овен, много добър човек.