Last news in Fakti

14 Април, 2022 15:28 6 224 14

Тъмната страна на Джеки Чан

  • джеки чан-
  • автобиография-
  • актьор

Никой не е подозирал какви ги е вършил симпатичният актьор

Тъмната страна на Джеки Чан  - 1
Снимка: shutterstock

Ако някой е истинска световна звезда, това е Джеки Чан. Този човек е заснел над 150 филма и е активен актьор от 60-те години на миналия век.

Твърди се, че той е единственият истински наследник на Брус Лий. Той е първият, който смеси комедия с бой и филмите му са истинско удоволствие за гледане.

Въпреки че през годините е любим актьор на мнозина, той крие тъмна страна зад маската на добрия човек.

В автобиографията си, която публикува през 2015 г., той разкри някои подробности, които шокираха света, пише сайтът Блиц.бг.

Чан е роден през 1954 г. в Хонконг от самотна майка, който била толкова бедна, че обмисляла да го продаде на британски лекар за 200 долара, за да оцелее.

„Когато спечелих първите пари, веднага започнах да ги харча. Но проблемът беше, че започнах да пия неуморно или по-скоро да се напивам. Сутринта карах из града с порше, а вечерта с мерцедес. Пиян, спомня си Чан как прекарвал свободното си време, когато не бил на снимачната площадка.

Той се жени през 1982 г. за Джоан Лин, тайванска актриса, с която има две деца. Но той сам признава, че е станал насилник заради алкохола:

„Веднъж ударих сина си Джеси толкова силно, че той излетя и падна на леглото. Тогава наистина преувеличих с грубостта. Не само Джеси беше уплашен, но и жена ми беше шокирана“, пише той в автобиографията си, която публикува през 2015 г.

Чан описва себе си като невежо момче, което направило 10 милиона долара за една нощ по това време и не било изненадващо, че се оказал незрял, защото бил зле повлиян от славата и богатството.

Той също така признава, че е изневерил на съпругата си с младата красавица Илейн Нг И Ли, която беше Мис Азия през 1990 г.

В книгата обаче не се споменава извънбрачната му дъщеря Ета Нг, днес 19-годишно момиче, с което се сдобил от това приключение.

Веднъж Ета каза, че никога не е смятала Чан за свой баща, затова написа съобщение в Instagram.

„Домът е семейство, което можете да изберете сами. Любовта без съмнение е по-силна от кръвта."

Чан признава в книгата, че след като се оженил, е започнал да ходи по клубове и да изневерява на жена си с по-млади момичета.

„Залагах и изневерявах на жена си. Спомням си, че на една такава среща срещнах едно красиво момиче, а знаех само прякора ѝ - Номер 9. Продължихме да се виждаме в малката ѝ стая с ниски тавани. Спомням си, че много хора се опитваха да ни гледат през малката цепнатина на вратата. Но тази стая беше истински малък рай за мен...".


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    7 15 Отговор
    Освен че е сатанист и педофил за други по-сериозни прегрешения не се сещам. Е, сигурно яде и котки и кучета, ама това му е простено , поради културните особености.

    Коментиран от #7

  • 2 Бате Енчо

    24 4 Отговор
    Изключително тъп материал със слаб превод. Почти дъното.
  • 3 Да, да

    10 3 Отговор
    Блицен са върхът, факти са сладоледа. Да не остане някоя звезда ненаплюта.
  • 4 Черна нинджа

    13 0 Отговор
    Парата не прощава на никого, което не пречи на Жеки да е много голям. Иначе повечето от описаните неща на средностатистическия читател на Факти хич не са му непознати.
  • 5 Чудо голямо !

    10 5 Отговор
    Какво тъмно минало ? Всеки нормален мъж и минал по тоя път.
  • 6 Мюмюн (Майкал)

    1 3 Отговор
    Ко ут туй чи е шорал и хойкал , кой ни гу е правил ут нас, а....само женчовцити и джендарити няма да си признаят. Евала иначи на джаки- няма кофти филм. Най ма кефи вав "шанхайски рицари" кугату уж са ожени за дащерята на индианскиа вожд и как пушеши лулата на мира,пална сас трева....от оная трева. Гулям пичага е тоз джаки чан.
  • 7 Татарина

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    На тати умното макаданче навсякъде компетентен!
  • 8 Божинката

    5 2 Отговор
    Кво да кажа в случая! "Целия му живот е една седмица от моя"!
  • 9 антрашпиц

    8 2 Отговор
    За първи път чувам,че е бил такъв дивак,но аз лично съм го признал : Каскадите си ги прави сам, не ползва дубльор.Мисля,че само той и Жан Пол Белмондо не ползват дубльри в екшън сцените.
  • 10 Боро

    10 1 Отговор
    И какво ново? Всички звезди са горе-долу такива. Или поне такива неща пишат за тях.

    Коментиран от #12

  • 11 ЧЕСТНО...

    6 1 Отговор
    Не дрънкайте само глупости...
    Защо не кажете колко средства е инвестирал....
    А къде са инвестициите на нашите звезди...
  • 12 ТОЧНО

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Боро":

    Трябва да има сензации,... нали за това са известни
  • 13 Албрехт Дюрер

    4 0 Отговор
    А нещо за тъмната страна на Вожд ББ ? В която той нарича народа ТУЛУПИ и МАТриЯЛ ! Че ни го набива с 200 ! Че услужливо забравя за миналото си на КОМУНИСТ , а после и на МУТРА ! Че се прави на ....байГаньо и ПРОСТАК !
  • 14 Анонимен

    0 0 Отговор
    Това е цената на славата