Last news in Fakti

14 Април, 2022 15:45 3 094 5

Мария Игнатова загуби любим човек

  • мария игнатова-
  • баща-
  • загуба

Телевизионната водеща не споделя причината за смъртта на своя родител

Телевизионната водещата Мария Игнатова загуби баща си. Почина Игнат Игнатов, написа самата Мария в социалните мрежи.

"Бунтар, дисидент, инженер, революционер, художник, мъдрец, поет, гений… Баща. Да устоиш, да не предадеш, да останеш чист пред себе си, родината и децата си. Зная цената, която си платил, тате.", са част от думите, които Игнатова сподели с последователите си. Болката със сигурност е голяма.

View this post on Instagram

A post shared by Maria Ignatova (@maria_ignatova28)

"Ние никога не ще успеем да се отблагодарим на теб и другите като теб. Но няма да забравя. Ще разказвам. Ще настоявам, че все още имаш съмишленици и тук, на покварената ни земя. И ще се раждат нови. Ще вярват, ще се борят, ще успяват, ще се провалят, ще оставят дири светлина. Върви спокоен и горд към безкрая, тате", допълва скърбящата Мария.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 др Гей Билтс

    12 1 Отговор
    Не е трябвало да го води в болницата. Обикновено сатурацията се оправя от самосебе си, а след 7 дена става човек от леглото. Страхът е лош съветник, а доверието в покварената Здравна система, фаттално..
  • 2 Гост

    7 4 Отговор
    Стотици умират всеки ден....ама нали не са на Марчето родители......
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Както се казва

    5 0 Отговор
    Бог да го прости човека. Но с възмущение гледам че всеки вестник предполагам че е платена публикация е изтипосал снимки на игнатова усмихната, с различни облекла и все едно рекламират нейна фото сесия. Дали е редно това, не е ли кощунство към починалия. Или това е реклама за самата Мария.
  • 5 Serj

    2 1 Отговор
    Доста е противна!