Last news in Fakti

16 Април, 2022 10:33 4 991 12

Къванч Татлъту стана баща

  • къванч татлъту-
  • актьор-
  • баща-
  • родители-
  • момче

Актьорът и съпругата му станаха родители на момченце

Един от най-популярните турски актьори, любим изпълнител от телевизионните сериали на милиони зрители от различни континенти, Къванч Татлъту и съпругата му Башак Дизер станаха родители на момченце. Щастливите родители са кръстили първата си рожба Курт Ефе. Раждането е станало на 15 април в 8.45 минути в частна клиника в Истанбул, предава NOVA.

Къванч Татлъту е присъствал на раждането. Той е бил изключително развълнуван и се е просълзил от щастие след раждането на бебето, съобщиха местните медии, като отбелязват, че момченцето прилича много на баща си. Раждането е преминало успешно и майката и бебето са добре, допълват турските медии. Къванч и Башак сключиха брак през 2016 г. в Париж.

„Решихме да кръстим сина си с това име, защото се споменава в турски епоси. Курт (на турски вълк-б.а.) означава силен характер, който учи, напътства, моногамен е и създава семейство. Ефе също има смисъла на храбрец, смелчага", обясни Къванч.

Името на бебето се асоциира с култовия сериал “Курт Сеит и Шура”, където Къванч пресъздаде образа на офицер турчин от полуостров Крим. Твърди се, че връзката на Къванч и Башак е започнала именно от този сериал, където Башак е била дизайнер на костюмите.

Къванч Татлътуг нашумя преди 15 години, отначало с ролята си в култовия сериал "Перла", който стана много популярен в България. Актьорът се превърна в любима звезда на милиони фенове на само в Турция, но и в балканските страни, в арабския свят с ролите в редица сериали, като "Забраненият плод", "Езел" и много други.

Съпругата на Къванч - Башар също е добре позната в света на телевизията. Тя е дизайнерка, която измисля костюмите на изпълнителите в сериалите, а също представя модните тенденции на екраните.

Малко преди раждането на бебето, Башак се снима бременна пред камера във фотографска серия с различни дрехи. А под снимката, която помести в Инстаграм, Башак Дизер написа послание към бъдещата си рожба: ”Докато те очакваме“. Твърди се, че Башак Дизер има над 830 000 последователи в Инстаграм.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кривоглавести

    9 10 Отговор
    Кълвач Тръткату.
  • 2 Стария еничар

    15 5 Отговор
    Вижте кви хубави деца сме правили с колегите по Анадола! Любимци на цялата им "нация"!

    Коментиран от #9

  • 3 Еми,

    3 0 Отговор
    добре.
  • 4 Абв

    7 2 Отговор
    И комшийката отдолу стана мама.
  • 5 Един

    11 3 Отговор
    Евала, ашколсун!
  • 6 Честито и живи и здрави

    16 8 Отговор
    Този човек е много по-стойностна личност от развратните ви холивудски любимци, на които се възхищавате и викате "евалла........"

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ха ха Хо

    7 5 Отговор

    До коментар #6 от "Честито и живи и здрави":

    Но шамаросва жена си отвреме навреме...ако това за вас е стойностно си е ваш проблем.

    Коментиран от #11

  • 9 Хана

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "Стария еничар":

    Бащата на Къванч е бошняк/албанец. Повечето турски актьори са деца от смесени бракове, затова има много със сини очи и европеидна външност. Но, като отидеш в Турция и погледнеш обикновените турци - чисти цигани.:-D

    Коментиран от #10

  • 10 така е...

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "Хана":

    Бошняците са ислямизирана/насилствено или доброволно/ южнославянска общност от северозападната част на Балканския полуостров при нахлуването на османците.Така ислямът посява отровните семена на разделението на балканските народи до ден днешен.
  • 11 И това кой ти го каза

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "ха ха Хо":

    Ония жълтурите.ли, дето като няма за друго се чудят какво да съчинят за някоя парА. Е виж го оня карибския пират ли, какъв беше, още се влачат по съдилища с неговата убавица и не могат да се разберат кой кого пердашил. Къванч е с първи брак от 6 г. и не я заряза, а търпеливо изчака да се появи детето.Ми сигурно я е шамаросвал, че най-после да се появи човечето.Жена му не се снима с гол тумбак, както холивудските.....и нашенските, дето им подражават. Не ползва и сурогатна майка, а мина през какво ли не.Не ме интересува кой от каква националност е и не слагам всички под един знаменател. Ако беше краварин. щяхте да го превъзнасяте до небесата, ако ще 5 пъти да се е женил и това да е десетото на някой дядка, оженил се за правнучка си, щот е много стока.
  • 12 Да се посмея

    2 0 Отговор
    събинке, раждането може да да премине “добре”, а не “успешно”.