Last news in Fakti

16 Април, 2022 13:30 2 289 10

Иван и Андрей представиха книгата си "Братя по сърце" (СНИМКИ)

  • иван и андрей-
  • иван христов-
  • книга-
  • премиера-
  • официално-
  • андрей арнаудов

Продуцентите направиха официална премиера на книгата си, пълна със знакови истории от техния живот

Телевизионните водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов представиха официално автобиографичното издание „Братя по сърце“. Поредицата #Selfmade се фокусира върху постиженията, провалите, трудните моменти и решенията, които изграждат личния и професионален път на водещите.

На премиерата в Paradise Center присъстваха приятели на Иван и Андрей, голяма част от които са и герои в самата книга.

Графа, Ути Бъчваров и Ани Пападопулу бяха сред първите гости, които уважиха събитието. Кристина Патрашкова, Светла Василева, Джуди Халваджиян и Димитър Станчев също бяха сред присъстващите. Цяла плеяда от популярни лица от екрана дойдоха на място в търговския център, за да чуят историята на най-популярния ТВ тандем.

По време на официалната част двамата водещи признаха, че са имали идея за автобиографична книга, но тази е изпреварила времето си. Това е причината те да я разглеждат като мотивираща поредица, от която може да почерпиш вдъхновение и да се поучиш от чуждите грешки. „Много хора днес се чувстват обезсърчени и объркани, страхуват се да не се провалят. Затова начинът на мислене и начинът на живот на реални хора могат да са мощен стимул за себеизграждане и развитие. Ако има успех, той е в това да запазиш мотивацията си за години напред“ – сподели Иван Христов.

Андрей Арнаудов разказа, че подготовката на „Братя по сърце“ е отнела близо 3 месеца. Време, в което авторите правят по 7-8 лични срещи с всеки от тях. В рамките на няколко часа, те са подложени на кръстосан огън от въпроси, които водещият сравни с „ходене на психолог“. „Тръгнахме с амбицията книгата да бъда около 120-150 страници, а завършихме с цели 262 страници. Искахме по няколко наши близки да споделят своите истории и впечатления, а сега в изданието са близо 25 човека. Така успяхме да поберем 30 години от живота си. По моя преценка 80% от съдържанието засяга теми, които досега не сме обсъждали в публичното пространство. В това число и лични истории за семействата ни, което винаги сме избягвали“ – призна Андрей Арнаудов.

Книгата #Selfmade: “Братя по сърце” може да бъде открита във всички книжарници в страната, както и на адрес www.selfmade.id.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колко ли ще прочетат тази статия

    18 2 Отговор
    А книгата едва ли
  • 2 Тези хорица

    18 3 Отговор
    Що занимават българите в тия разделни времена с нещастните им персони....дори кви са тия бе!?!? За кво трябва да им знаем животите и биографиите!?!?
  • 3 сила

    12 3 Отговор
    БРАТЯ ПО НОСЛЕ......а като видех и дебелия направо ми се додрайфа
  • 4 Бегайте надалеч

    8 2 Отговор
    Двамата са комунистически деца бутани от десе .Няма как да си в телевизия над 20 години и да не си десе .Другото предаванията винаги са нагласени и с техни хора .И накрая има евроатлатинтипеска организация детоми бута луди пари да връщат уж българи в България .Тука има достатъчно умни млади мъже и жени които този скукс Иван и очиларката не са си представяли ама да връщаме българите от чужбина.Скапаняци
  • 5 имаджин

    6 2 Отговор
    Голям и зелен празъ.
  • 6 Сухия

    4 2 Отговор
    Инфантилни типове.
  • 7 AUDI

    4 2 Отговор
    Кой ще седне да чете такова нещо?
  • 8 Честито!!!

    2 1 Отговор
    А сега познайте кой на кого е баджанак, защото едната мома е много шавлива?!?!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Най-накрая нещо свежо

    1 2 Отговор
    Гледам, че някой хейтър се е отпуснал в коментарите. Аз смятам, че тази книга е нащо свежо и истинско, малко позитивизъм в напрегнатото ни ежедневие.