Last news in Fakti

17 Април, 2022 18:09 3 289 13

Тийнейджър влачи с мотопед инспектор от КАТ (ВИДЕО)

  • тийнейджър-
  • мотопед-
  • кат-
  • владивосток

Инцидентът се е случил във Владивосток

Тийнейджър влачи с мотопед инспектор от КАТ (ВИДЕО) - 1
Снимката е илюстративна. Източник: Shutterstock

17-годишен тийнейджър влачи с мотопед около 350 метра инспектор от КАТ във Владивосток, съобщи РИА Новости.

Видео от инцидента беше разпространено в социалните мрежи в региона. На кадрите се вижда как криволичещ мотопед влачи по пътя инспектор на КАТ. Ярката жилетка се виждала отдалече и беше забелязана от шофьор, който карал зад мотопеда. Очевидецът крещял на мотоциклетиста да спре, след което избутал мотопеда встрани от пътя с автомобила си. Нарушителят се втурнал да бяга, но, както се съобщава в социалните мрежи, бил задържан от шофьори-очевидци.

Полицаят поискал да спре 17-годишния тийнейджър на улица "Русская" в града, за да види документите му. Непълнолетният пренебрегнал искането, като продължил да се движи. Служителят на реда се хванал за мотопеда, въпреки че заподозреният продължил да се движи и да го влачи влачи около 350 метра. По случая е образувано наказателно дело за употреба на насилие срещу представител на властите.

Разследването продължава.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 маладец

    7 0 Отговор
    партизан
  • 2 Къде?

    12 3 Отговор
    Ааа, Русия. Ясно.
  • 3 Ваксиниран3002

    17 5 Отговор
    Ами то май така се случи и с армията им в Украйна. Искаха да спрат нещо си, ама ги влачат на буксир. Рашистка им работа. Иначе, били световна икономическа и военна сила. Връзки за обувки даже не произвеждат. Ватници. Даже ладите им ще са със съветския двигател отново, който не е и съветски, а лиценз на Фиат.

    Коментиран от #13

  • 4 Петър

    7 4 Отговор
    Тоя младеж е бил вербуван да върши такива работи от господин Зеленски.
  • 5 Джери

    1 5 Отговор
    Ами какво да го прави?

    А тия рисунки. Бояджийска бригада да наема, само в бяло с валяк да боядисва, не мога да ви стигна. БДЖ - ок. Ама в Белгия чак. Голямо старание. Тия младежи апартаменти построиха с тия поръчки.

    Коментиран от #6

  • 6 Ваксиниран3002

    9 3 Отговор

    До коментар #5 от "Джери":

    Ти адекватен ли си изобщо. Разбираш ли си логореята или си се напушил пак? Рушняците ескалаторите и асансьорите си спряха, защото частите за поддръжка не се произвеждат при тях. Ето на това се казва насилствен фитнес в резултата на денацификация. Сега ще денацифицират собствените си недоволни граждани. Както и да го погледнем, ситуацията е фашисти се борят срещу фашизма. Нещо като пчели срещу меда и металисти срещу дрогата:)

    Коментиран от #12

  • 7 Какво прави гладът

    8 2 Отговор
    Ами глад майка...Тоя "мусор"-(ченге по нашему разг .) заради една взятка(рушвет по руски ) от 500 рубли ще си скъса гащите за много повече ...ама нали те са служебни-държавни и ги е прежалил .А моторетката си я бива да влачиш такъв чувал с 50 км/ч си е сериозно постижение :))) . Моето "Балкан"-че кога го карах ,като ученик преди близо половин век ... спираше с/у вятъра ако не лягах на резервоара :))) Ама и техните ченгата са досущ ,като нашите ...Ежат се на такива мишоци, ама пред черните Жипове и S-класи козируват или се правят ,че не ги виждат .
  • 8 ХУМОР САТИРА И ЗАБАВА😀

    4 1 Отговор
    ПРОВЕРЕТЕ В ТЪЛКОВНИЯ РЕЧНИК„ КАТ ”НА РУ.КИ КАКВИ СА ИНИЦИАЛИТЕ☝☝☝

    Коментиран от #11

  • 9 старая се бебчо ама...

    7 3 Отговор
    В русия е така краде се и през деня.
    Крадеца е упорит.Как се държи за да открадне .
    Пари поне не взе,а само мотора.
  • 10 произведено в русия

    7 1 Отговор
    тотална деградация
  • 11 Петър

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "ХУМОР САТИРА И ЗАБАВА😀":

    ГАИ.
  • 12 АНИЙ ЩОТ СМЕ СОЛИДАРНИ

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "Ваксиниран3002":

    СЪС САНКЦИИТЕ ША ПЛАЩА Е ТОК ПО ЕДИН ЛЕВ И БЕНЗИН СКОРО И 5 ЛЕВА...... ПЕШКИРА ПАК НИЙ ГО ОБРАХМЕ ЩОТ ОНИЯ МОЖ ДА НЯМАТ ЕСКАВАТОРИ В МОЛА.... АМА ТОКА ИМ Е 5 СТОТИНКИ ГАЗТА 15 СТОТИНКИ БЕНЗИНА 60 СТОТИНКИ ПО ПОСЛЕДНИЯ КУРС НА РЪБЛАТА
  • 13 М И ТО И КИТАЙСКАТА КОСМИЧЕСКА

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ваксиниран3002":

    СТАНЦИЯ И КОСТЮМИ СА КОПИА НА РЪСКИ ТЕ АМА КИТАЙ СИ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА ЗА РАЗЛИКА ОТ ТВОЙТА....