Last news in Fakti

23 Април, 2022 14:10 12 207 22

Поп фолк певица стана учителка, но учениците не я слушат

  • поп фолк певица-
  • юнона-
  • учителка-
  • музика-
  • ученици-
  • не слушат

Само в началото децата били респектирани от факта, че тяхната учителка е популярна певица

Попфолк изпълнителка преподава на ученици от 6-и и 7-и клас в пловдивско училище, но химията между учител и ученик не се получава по начина, по който трябва да бъде. В началото децата са респектирани от факта, че тяхната учителка е популярна певица, но после и това не е могло да ги спре да не слушат.

"На тази възраст децата са трудни за управление“, закачливо споделя Юнона и добавя: "Все още ми липсват търпение и необходимите нерви, за да се отдам на тази професия, но може би някой ден след 15 години, когато спра да ходя по участия, и това ще стане“, пише "Телеграф".

От позицията на годините е научила, че е човек, който непрекъснато се променя, това, което винаги остава, е любовта ѝ към музиката. "Музиката не е преставала да бъде мое ежедневие. Каквото и друго да правя, винаги е била любимото ми занимание и начин, по който се забавлявам, разтоварвам и премахвам напрежение. Музиката е страст и енергия за живот. Тя е всичко за мен“, емоционално разказва Юнона.

Хубавицата пее, откакто се помни. Израснала е в семейство на музиканти. Баба ѝ, макар и на 84 г., и до днес пее към читалището в Кюстендил.

"През 1997 г. загубих баща си и тогава започнах да работя въпреки нежеланието на майка ми. Исках да помогна и на майка ми, и на себе си. Обичах много да пея и можех да го правя, като се събирахме някъде, по-възрастните винаги ме караха да им пея“, спомня си Юнона.

За да разшири мирогледа си и професионалния си път, се записва да учи. Опитва се да кривне от пътя ѝ на музикант и започва обучение по "Международно право“ в Благоевград.

"Тази материя се оказа доста сериозна. Изискваше пълна отдаденост, която към онзи момент не беше по силите ми, за да я съчетавам с постоянните ми участия в различни градове и с отглеждането на дъщеря ми Глория. По същото време бях приета и в Пловдивския университет, профил пеене и музикална педагогика и така след една пълна година в Благоевград в опити да се превърна в специалист по международни отношения, се върнах отново в Пловдив“.

Певицата има дъщеря, която вече е голямо и разумно момиче, с което тя се гордее. Най-важните уроци, които е успяла да предаде на дъщеря си, са по толерантност и честност. "Стараех се да ѝ покажа, че в живота трябва да постъпва така, както иска на нея да ѝ се случи, но всичко в рамките на честността и добрата съвест, защото аз живея по този начин. Каквото и да съм начертала и поискала в живота си, съм го получила и съм безкрайно благодарна на съдбата. Тя е едно доста мъдро дете още от малка. Такава като ли се роди. Още от бебе беше тиха и уравновесена“.

Юнона разкрива още, че има човек до себе си, на когото всеки ден казва по няколко пъти, че го обича. Той я намерил, без да го търси и е същият като нея, с такъв мироглед и разбирания за живота.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Новини

    22 4 Отговор
    Ценна информация.
  • 3 попфолка

    29 7 Отговор
    предполага нисък интелект и образование. Така, че учителка не е за теб професия.
  • 4 GTR

    25 7 Отговор
    Учителка по френски ли е станала? :)
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 мдаа

    8 11 Отговор
    Хубавица
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 SCH JVLIVS II

    20 9 Отговор
    Боже мили учителка по Музика 🥴 кой и е разрешил ? Първо чалгарите не могат да пеят да не говорим в час по Музика има и друга материя биография на бележити композитори,стил в музиката.... за тази жена не съм сигурна че е чувала за хора като Моцарт ,Вивалди ....боже прибери си версията и директора назначил това момиче спешно на преглед при психиатър ,горките деца
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ми как да я слушат

    7 5 Отговор
    Като има много за гледане
  • 11 Boris

    10 6 Отговор
    Много ясно.... Децата ги е страх от мумии...
  • 12 Важно е

    7 5 Отговор
    родителите да я слушат. По - точно татковците.
  • 13 eti

    16 0 Отговор
    едно време по музика в гимназията ни преподаваха за разни велики музиканти, изучавахме нотите, как се пишат, четат ... всичко това в една проста гимназия ... имаше си учебник по музика ... изпитваха ни с контролни, устно с въпросчета ... в кабинета имаше доста инструменти и пияно ... учителката свиреше на някои от тях ... можеха що годе да пеят, но това не беше най-важното ... важното беше да могат да свирят поне на 1 инструмент и да знаят теорията ... сега е важно как изглежда даскала по музика :) и че е певачка в случая, а дали знае теорията и дали може да свирука на поне 1 инструмент хич не е важно ... ама то няма и обикновени гимназии вече ... в 5,6,7 клас си изучавахме музика в обикновена гимназия навремето ... определено имаше смисъл понеже не съм музикален инвалид и си имам слух за хубавата музика ... но на чалга поколение - чалга даскалка :) в случая чалга да не се чете като музикален инструмент, а като нещо пошло в музикалния свят :) ама то 1 време изучавахме и етика, морал :) като част от философията ... сега е важно да научат чужд език и да ги пратаме на запад да робуват!
  • 14 хаберих

    2 8 Отговор
    И аз не обичам да слушам. Като има прелести за зяпане,как да я слушам тази русокоса учителка? Кааак?!
  • 15 цербер

    3 4 Отговор
    Такава като ЧЕ ли се роди.
  • 16 лоза

    13 1 Отговор
    Той я намерил, без да го търси и е същият като нея,нацепен батко,брадатко-банкоматко.
  • 17 TROY

    9 4 Отговор
    Точно си е на мястото. Надали може да си преброи два пъти пръстите ня пъцете и краката без пет различни резултата. Контингента на който ще преподава отдавна я е задминал по всичко на което може да им каже.
  • 18 Анти чалга

    10 1 Отговор
    Каква музика ще учат децата чалгия . И без това слушат това само. Тази дали разбира от друга музика , джаз , рок , блус. Познава ли класиците . Знаели какво е опера и оперета. В училище даскалицата често носеше плочи или касети с различни стилове музика . А тази как ще я слушат децата с този балкон децата се разсейват .
  • 19 Няма такова падение

    14 2 Отговор
    И на какво ще ги научи децата тоя м и н д и л? Момченцата да мутреят и работят рекетьорчета и квартални бандити, а момиченцата да кифлеят и заработват с вдигане на крачката?
  • 20 😈😈😈😈

    11 0 Отговор
    Тази какво ще го учи децата как да си слагат силикон в джуките и гърдите и как се пее просташка музика. Това силиконово нещо разбирали от музика въобще.

    Коментиран от #21

  • 21 очевидно

    7 1 Отговор

    До коментар #20 от "😈😈😈😈":

    разбира само от духовата музика
  • 22 Искам да ме научи

    0 2 Отговор
    В тънкостите на любовта