Last news in Fakti

24 Април, 2022 14:07 5 524 4

Теодора и Пламен от "Фермата" се събраха

  • теодора и пламен-
  • фермата-
  • участници

На снимките от събитието двамата не позират един до друг, но все пак са там и кой знае какви са отношенията им към днешна дата

Участниците от последния сезон на "Фермата" не само, че са запазили приятелските си отношения, въпреки на моменти ожесточените битки на арената, но и се забавляват от сърце.

Наскоро групата си спретна весело събиране в Шумския манастир по повод Лазаровден, а "виновник" за сбирката е бат' Цоньо, който заедно с Жоро организира дори и автобус за жителите на неговото село Крушево, пише show.blitz.bg.

Така една от най-коментираните двойки от формата - Теодора и Пламен, отново се събраха. Е, да, на снимките от събитието двамата не позират един до друг, но все пак са там и кой знае какви са отношенията им към днешна дата.

"До скоро не исках да се връщам на това място заради лошите неща, които преживях, но сега установих, че всичко е зад гърба ми. Изкарахме си много хубаво, бат‘ Цоньо сготви огромно количество паеля, играхме и хоро. Припомнихме си хубавите моменти от "Фермата", споделя Ваня Павлова, която сподели с радост и много кадри от този хубав ден. Издаде и нещо много любопитно:

"Жоро пак ме целува без да пита. Бат‘ Цоньо готви за 60 човека. Лорчето крещи "Фермата 7". Аз си гушкам любимото дърво пред манастира. Рали нямаше възможност да прави керамика, но ме направи много щастлива с присъствието си. Много я обичам", така накратко описа деня Ваня в Инстаграм профила си.

"Изплуваха спомени от Арената, дебатите в магерницата, ратайството в обора, събиранията около огъня… Те ме връхлитат един след друг, безспирно… и всички те ми носят вълнение… и всички те ме усмихват сега, защото времето лекува! И това, което преди половин година в същата тази ферма ме тревожеше, мъчеше, разстройваше… то днес вече няма власт над мен; то е в миналото – зад гърба ми… Вече съм свободна, вече съм чиста… вече мога да усетя красотата на това място", признава още блондинката.

"Когато сърцето е пълно с благодарност и вяра, няма място за нищо друго! Пазете доброто в сърцето си. Само то си струва!"


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 с 3

    14 0 Отговор
    Добре де това е хубаво Но!на кого му пука тяхна си работа
  • 2 Ана

    9 1 Отговор
    Обикновени български " фермери " - тя с мечта за богатство, той с мечта за оборотна жена. Хубаво е някой да те хареса, ако и да имаш вид на фолйаджийка от 90 - те. Ама в ябланица, където са цигани основно е нормално.Добре е, че бившия и мъж си запази достойнството , като и показа вратата и билета за Бг, за автобуса за село
    Мечтата за селското понякога разваля мечти. Защото пламен кметски яблански няма нищо общо с футболиста , живеещ в сащ.
    Мечтите се заплащат.
  • 3 Гост

    4 0 Отговор
    В тази ферма какво са правили гледам плетът нещо . Чорапи или търлъци за износ.
  • 4 az сам

    4 0 Отговор
    кво ми пука ве