Last news in Fakti

24 Май, 2013 11:06 3 695 0

Рут предизвика нов скандал с бременността си, Жени напусна Базата

  • жени калканджиева-
  • къртицата-
  • рут колева-
  • скандал

Радина Кърджилова напусна Къртицата завинаги по собствено желание. Напрежението дойде в повече на младата актриса и тя взе категоричното решение да сложи край на участието си в предаването.

"Напрегнато ми е, не мога да спя, не мога да се храня нормално. Това няма нищо общо с Деян. Просто за мен, за моето психическо здраве, е по-добре да бъда при семейството и приятелите си", каза Радина на тръгване от шоуто.

Във вторник, по време на живото предаване, Рут Колева призна пред цяла България, че е бременна, като изрично помоли останалите Участници да не коментират състоянието й.

Групата привидно уважи желанието на джаз певицата, но по-късно в Стаята за изолация, Велислава и Марина подробно обсъдиха бременността на Рут.

Певицата изгледа видео с разговора между двете момичета и коментира поведението им като подло и долно.

Рут подчерта, че й е изключително неприятно да обсъжда този толкова личен въпрос и упрекна продуцентите на шоуто, че го преекспонират.

Водещият Иван отговори на това обвинение, като подчерта, че певицата е приела темата да се дискутира срещу хонорар.

Жени Калканджиева също напусна Базата, след като бе заподозряна от Групата и се провали на елиминационния тест.

"Уважаеми съотбовници, уважаеми зрители, аз не съм Kъртицата", призна Жени Калканджиева, след като загуби Елиминационния тест срещу Тони Христов.

По-рано тази вечер, по време на Церемонията по забиване на копията, тя беше посочена за Къртица от Групата.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА