Last news in Fakti

27 Април, 2022 18:31 7 339 2

Най-притеснителните и несигурни зодии

  • несигурност-
  • зодия-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • притеснения-
  • тревожност

Четири знака от зодиака се отличават с притеснението и несигурността в себе си

Най-притеснителните и несигурни зодии  - 1
Снимка: Shutterstock

Високото, но оправдано самочувствие е много важно нещо в наши дни. Лошото е, че то може да е непостоянно - в една ситуация сме уверени в себе си, в следващата - не. Всъщност това зависи повече от социалната среда, в която сме израснали и живеем. Но астрологичните фактори също могат да окажат влияние. Разбрахме кои зодии са склонни да подценяват себе си и да изпитват съмнения повече от другите, пише struma.bg.

Рак
Самочувствието на представителите на този знак страда по-често от другите. Всичко се дължи на факта, че Ракът е много емоционален и тревожен знак. Представителите на този знак, сърдечни и чувствителни хора, са склонни да приемат всичко твърде лично.

Жените Рак могат да се обидят много и дори да плачат, ако бъдат критикувани. Мъжете Рак са способни да издържат спокойно в подобна ситуация, но дълбоко в себе си могат да се притесняват, че заслужават критика, дори и да е несправедлива. Хората с изразени качества на Рак трябва да се научат да се доверяват напълно на себе си и да не зависят от отношението на другите около тях. Не напразно астролозите подчертават толкова много интуицията на този знак.

Дева

Този знак е надарен с мощен интелект и строга система за оценка на света около него. Ако понякога се обиждате от придирчивостта от страна на представителите на зодия Дева, знайте че те са ужасни критици за себе си. Стандартите на космическото ниво рядко позволяват на родените в този период да бъдат доволни от себе си. Девата се ръководи от високи идеали и винаги е наясно със своето несъвършенство.
По същата причина представителите на знака се считат за изпълнителни и много отговорни. Естественият перфекционизъм кара Девата да расте и да се усъвършенства. Основното нещо за тях е да се научат да виждат и оценяват това израстване. Това може да е особено вярно за жените Дева, които са склонни да тормозят и темата за физическото несъвършенство.

Везни

Представителите на този знак са доста уверени в себе си – когато са сами. Типичните Везни искат да угодят на себе си и на другите и се страхуват да изглеждат егоисти. Често се притесняват, че са казали нещо нередно – особено жените Везни. „От една страна … От друга страна…” – представителите на този знак са склонни да имат няколко мнения за една ситуация едновременно. Опитвайки се да се съобразят с интересите на всички, Везните могат да забавят вземането на решение, поради което самите те са разстроени.

Козирог

В сферата на бизнеса и при решаването на работни проблеми представителите на този знак могат да бъдат много уверени. Но когато става въпрос за междуличностни, особено романтични отношения, тяхната увереност често се разклаща. Хората с изразени качества на Козирог са строги, сдържани, често хвърлят всичките си сили в постигането на практически задачи. Може да се съмняват в уменията си за неформална комуникация.
Типичните представители на знака се страхуват да изглеждат несериозни, оттук и тяхната сериозност и консерватизъм. Понякога е по-лесно за мъж Козирог да управлява огромен проект и да говори на конференции, отколкото, например, да завърже разговор с момиче, което харесва. Козирогът ще може да се отпусне малко, ако събеседникът подчертае своя статус и авторитет.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 3 Отговор
    ""Голямото"" в повечето случаи е показност или глупост.минал съм ги вси етапи на Глупоста.....Появява се ,когато постигнеш резултати или овладееш що годе качествено повече опитности.Но изчезва ,като сън когато се приземиш болезнено....Да кажем не можеш а развиеш маслен филтър на двигател с колан...и коланът ти се скъса...Атова си го правил поне 10пъти......най болезнено е при тези,които ги зарибяват в казината и после ги обират до шушка!
  • 2 хе хе

    5 1 Отговор
    Пооплели сте се и трябва да ви разплета. Не може да имаш няколко мнения за ситуацията, но може да имаш няколко предположения . Хората, които не умеят да анализират, нямат и едно. 😄