1 Май, 2022 16:15 7 529 1

Какво е първото впечатление, което правите според зодията

  • първо впечатление-
  • зодии-
  • характер

Ето коя ваша черта от характера изпъква най-силно

Какво е първото впечатление, което правите според зодията - 1
Снимка: Shutterstock

Всички ние притежаваме минимум една основна черта от характера си, която определя нашето излъчване и винаги изпъква силно, когато се запознаваме с някой нов човек или отидем на първа среща. За това до голяма степен е отговорен и нашия зодиакален знак!
Ето как вашият зодиакален знак влияе на първото впечатление, което оставяте у хората.

Овен - Човек с високо самочувствие

Хората от този знак излъчват сила и увереност, а първото впечатление, което правят е, че имат високо самочувствие, но без излишни претенции. Другите веднага могат да усетят, че Овенът не е капризен или самовлюбен и че си „тежи на мястото“.

Телец – Хладнокръвен човек

Хората веднага започват да изпитва респект към Телеца още от запознанството си с него. Личностите от този знак са силни, независими, имат ясна позиция за всичко и не са склонни на компромиси и/или отстъпки, пише tialoto.bg.

Близнаци – Очарователен човек

Представителите на този знак имат силата незабавно да очароват хората със своя магнетизъм, чувството си за хумор и умението си за непринудено общуване. Близнаците тутакси предизвикват интереса на другите и желанието им да ги опознаят по-добре.

Рак – Добър човек

Хората веднага могат да забележат, че представителят на зодия Рак е добродушен и непреднамерен. Ракът обикновено бързо показва грижовното си и ангажирано отношение към новите си познати, което пък ги привлича незабавно.

Лъв – Харизматична личност

Ако Близнаците веднага омаьосват другите със своето дар слово, то Лъвът ги впечатлява със своята харизма, която или свързана с външния им вид, или се крие в тяхното царствено излъчване. Обикновено всеки придобива желание да опознае повече Лъва.

Дева – Чувствен човек

Представителите на зодия Дева имат една вродена чувственост, която привлича вниманието на другите, без да изрекат и дума. Много Деви са свенливи и интровертни, но тази тяхна чувственост привлича интереса на другите без нужда от разговори.

Везни – Фин човек

Везните притежават една особена грация и финес, с които привличат околните към себе си. Те бързо печелят възхищението на другите със своето балансирано излъчване и отлични комуникативни умения. Везните са приятни събеседници, а често са и с атрактивна външност.

Скорпион – Пламенен човек

Хората от този знак имат горяща, страстна, енергична страна в себе си, която веднага бива забелязана от другите. Другите възприемат и/или усещат човека Скорпион едновременно като вълнуващ, но и загадачен, дори опасен, но рядко успяват да му устоят.

Стрелец - Ентусиаст

Излъчването на Стрелците може да се събере в две думи - енергия и ентусиазъм. Те са много позитивни личности и веднага стоплят с усмивката и приятелското си поведение всеки човек, с когото се запознават. Всеки има усещането, че около Стрелеца е забавно.

Козирог – Инициативен човек

Амбициозният и работлив Козирог веднага демонстрира на новите си познати, че е човек, който може да постигне големи неща (или вече го е направил) и че е личност, която е надеждна и отговорна. Козирогът, подобно на Телеца умее да респектира околните на секундата.

Водолей - Свободен дух

Първото впечатление, което Водолеят прави, е за независим, непредубеден и свободолюбив човек. Хората веднага имат усещането след като се запознаят с представителя на този знак, че могат да разговорят с него за всичко, без да бъдат съдени.

Риби – Внимателна личност

В момента, в който някой започне разговор за първи път с личност от зодия Риби, той усеща, че това е възпитан, състрадателен, внимателен и като цяло симпатичен човек. Рибите носят спокойствие и утеха на другите, дори да са им познати от няколко минути.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брендилия

    0 4 Отговор
    Май си права за овните, Божидарке. Излишни претенции не са в стила ми! Капризна и самовлюбена пък изобщо не съм. "Тежи си на мястото" и така може да се нарече постоянството☺.