Last news in Fakti

1 Май, 2022 18:45 8 751 18

Вижте удивителните предсказания на Спящия пророк

  • eдгар кейси-
  • спящият пророк-
  • предсказания-
  • удивителни

Едгар Кейси придобива световна слава, след като предсказва двете световни войни, назовавайки дори датите на тяхното начало и край.

Вижте удивителните предсказания на Спящия пророк  - 1
Снимка: Shutterstock

За не погледнете априори снизходително на тези удивителни предсказания, започнете от това – Спящия пророк на САЩ Едгар Кейси е починал преди още да е приключила Втората световна война. А именно – през 1943 г. Четете и ще се изумите. А са го наричали спящия пророк, защото е изпадал в транс, през което време някой му е задавал съответните въпроси – най-вече за лечението и съдбата на тежко болни.

Но е имало и въпроси с планетарен мащаб. Удивителни са виденията му за Атлантида – този древен митичен континент. А ето и част от пророчествата му, които живо ни интересуват пред вид побъркания свят напоследък:

View this post on Instagram

A post shared by Edgar Cayce Readings (@edgar.cayce.readings)

СССР ще се разпадне, Китай ще се превърне в суперсила, а Русия и САЩ са предопределени да се обединят. Две от тези три пророчества вече са се сбъднали, а третото изглежда абсолютно невероятно днес. Какви прогнози и пророчества на Едгар Кейси могат да бъдат приписани за тази драматична 2022 г и след нея?

Изпълнените пророчества на Едгар Кейси - феноменът Кейси продължава да вълнува умовете на хората по целия свят дори и сега, въпреки че са изминали десетилетия от датата на смъртта му, пише woman.bg.

Едгар Кейси придобива световна слава, след като предсказва двете световни войни, назовавайки дори датите на тяхното начало и край. Пророкува Голямата депресия в Съединените щати, описвайки подробно катастрофалните събития на фондовите борси, както и последвалото икономическо възстановяване през 1933 г.

В своите пророчества той обявява поражението на хитлеристите на Курската дъга, края на фашизма и победата на СССР във Великата отечествена война. Няколко месеца преди смъртта си, когато Червената армия марширува победоносно из Европа, гадателят обявява, че Съветският съюз ще се разпадне в близко бъдеще.

"20-ти век няма още да е свършил, когато ще настъпи крахът на комунизма, предсказва Едгар Кейси. - Комунистите ще загубят властта си там." Някои от неговите прогнози, които все още не са се сбъднали, са ужасяващи: „Лицето на планетата ще се промени: Америка ще бъде разцепена, Япония ще потъне под вода. Само за времето на едно мигване на окото северната част на Европа ще се промени, земя ще се появи край източния бряг на Америка”.

В крайна сметка Едгар Кейси оставя след себе си повече от 30 хиляди предсказания и предвиждания, той е един от най-големите и признати пророци на 20-ти век. И най-лошото е, че Едгар Кейси посочи началото на планетарните катаклизми. Човешката цивилизация според него почти ще загине в началото на 21 век.

„Планетата ще бъде разтърсена от поредица от чудовищни природни бедствия: земетресения, наводнения, вулканични изригвания, цунами, издигания и пропадания на земята, които ще променят лицето на Земята. Лондон, Париж, Рим, Япония, Ню Йорк, Калифорния и някои други американски щати ще изчезнат”. Още приживе въз основа на неговите предсказания е съставена карта на постапокалиптичния свят, където са нанесени всички безопасни места на планетата.

„В Арктика и Антарктика ще има размествания на земната кора, което ще доведе до вулканични изригвания в тропическата зона. Тогава ще последва изместването на полюсите и в резултат на това полярните или субтропичните зони ще станат тропици ... "

Може пък по Божията воля да ни се размине?


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Pir

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "мeчето":

    Барайте си ура;)
  • 3 КРАСАВИЦАТА И ЗМЕЯ

    6 0 Отговор
    ИСКА ЛИ БОЖИДАРКВ ДА ВИДИШ ЕДНООК ЗМЕИ ОТ БЛИЗО ДА ВИДИШ КАКВО ЩЕ ТИ КАЖЕ ИЛИ КАК ЩЕ ТЕ ТЕ НАПЛУЕ
  • 4 Читател

    36 10 Отговор
    Пропуснато е най-важното: "Единственото спасение на света е в Русия".
  • 5 Тома

    8 7 Отговор
    А ще се върне ли бате бойко качен на бял кон с червена глава
  • 6 Брендилия

    19 3 Отговор
    Едгар Кейси е забележителен. Въздържам се да го коментирам.
  • 7 www

    17 2 Отговор
    Няма да се обединят, но ще си подадат ръка. И други са го казвали.

    Коментиран от #14, #16

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Фктъ

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Як ком8 трит":

    давиба сата
  • 12 Факти

    11 1 Отговор
    са пълни педрази
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Blackthorn

    13 2 Отговор

    До коментар #7 от "www":

    Ще си подадат ръка да разрушат ЕС - вече го правят и процесът е необратим!

    Коментиран от #17

  • 15 Хахахаха

    9 1 Отговор
    Възможно е! Даже вече Русия се подготвя! Вече пише Z и V!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 www

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Blackthorn":

    Не в този смисъл, а за да има мир!
  • 18 Алена

    0 0 Отговор
    Утре ще е трети май!