Last news in Fakti

2 Май, 2022 09:37 3 455 14

Орлин Павлов празнува 43-и рожден ден (СНИМКИ)

  • орлин павлов-
  • рожден ден-
  • празник

Певецът и актьор отбеляза личния си празник в компанията на любимите му момичета - Диана и дъщеря им Елизабет

Може и да не му личат особено, но актьорът и певец Орлин Павлов навърши 43 години на 23 април. Певецът посрещна личния си празник в компанията на любимата си жена Диана Великова и на невръсната им дъщеря Елизабет. Чаровната мулатка не пропусна да го поздрави за празника. „Честит рожден ден ден, моя единствена любов!”, написа екзотичната хубавица, която е пълно копие на кралската снаха Меган Маркъл.

Самият Орлин реши да си честити личния празник и да се отблагодари за сички хубави пожелания от приятели и фенове по уникален начин. Талантът публикува свой клип от ролята му на Павел в "Живи легенди", на който крещи с пълно гърло: "Черпя всички!".

Диана и Орлин са заедно от 4 години. Тя е и единствената жена, която успя да го накара да скъса с ергенския живот. Познават се от цели 11 години, но в началото отношенията им били само професионални. Срещнали се за първи път в БНТ, където Великова работела като гримьорка, а певецът имал участие в популярно предаване. Разменили по няколко думи, но тогава и двамата имали други гаджета, та нищо сериозно не се случило. После Диана заминала за Дубай и се установила там, така че прекъснали всякаква връзка.

През 2018 г. екзотичната красавица се завърнала в България и потърсила Орлин по телефона, без да има кой знае какви очаквания. Разбрали се да излязат на кафе, а после на кино и нещата между тях се развили естествено. Павлов вече гонел 40-те и се чувствал готов за дете, така че не чакал дълго и споделил житейските си планове с любимата си. Тя с охота се съгласила да опитат за бебе и резултатите не закъснели. След 9 месеца на бял свят се появила малката Елизабет, която е взела най-красивите черти на родителите си – сините очи на баща си и матовата кожа на майка си. „Ще стане голяма хубавица, когато порасне!”, категорични са феновете на Орлин.

Изпълнителят до последно пази бременността на любимата си в тайна. Малцина знаеха, че двойката очаква дете, а новината бе публично оповестена чак след раждането. Гордият татко съобщи във Фейсбук с кратко послание: „Диана, обичам те! Ти си майка героиня! И както се пее в една песен: „Светът е друг, когато си тук”.

Запознати издават, че в семейството цари любов и разбирателство. Певецът и друг път е бил в сериозни връзки, но само с Диана се решил да има дете. Тя му давала несравнима сигурност и спокойствие, с нея се чувствал уравновесен. „Още след първата ни среща усетих, че много добре си комуникираме. Не сме имали скандали досега”, коментирал е Павлов.

Преди да се залюби с мулатката, той излизаше с манекенката Лина Роскин. С днешна дата тя е обвързана с музиканта и водещ Иван Тишев. По-паметливите помнят, че Орлин имаше връзка и с танцьорката Яна, която пък се омъжи за бизнесмена Петко Димитров и му роди две деца, писа Уикенд.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 завод

    7 4 Отговор
    Да е жив и здрав Орльо!

    Коментиран от #5

  • 2 глоги

    2 0 Отговор
    да се отблагодари за Всички хубави пожелания

    Коментиран от #4

  • 3 Табаков

    4 0 Отговор
    Защо е Диана Дорина? Нали уж е Великова? И коя е тази,голата кукла,завита с малко черен плат, с черните ръкавици и с гривната?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Фершел

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "завод":

    Да вие федероси
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 В Българският език

    9 0 Отговор
    Не съществува дума,, сички"
  • 8 Освен правописа

    7 0 Отговор
    Какви са тези,, журналисти " и какви са тези" Факти"?!, след като от статията става ясно, че Г-н Павлов е празнувал на 23 април... А в заглавието е упоменато друго🤔... Пълен леш... Не това са Факти😩Да е жив и здрав Орлин иначе!!
  • 9 Хлапето

    6 1 Отговор
    е красота, майката изобщо не прилича на циганката Меган - по-хубава е. А за Орлин - здраве и късмет, готин човек е.
  • 10 Човек

    9 0 Отговор
    Сега разбирам, че жена му е негърка.
  • 11 шири

    4 4 Отговор
    Жена му не е негърка,а е мулатка. Дете е на българин и негърка. Баща й сигурно е бил командирован по времето на бай Тошо някъде на работа в Африка и си е харесал някоя африканка. Няма лошо. Любовта си е любов и дава своите резултати. Пухкавото бебче е с по бяла кожа от майчината й.

    Коментиран от #14

  • 12 Потурко

    8 0 Отговор
    Негърчето му е одрало кожата ... ти да видиш! Мъжете сме най-глупавите същества на планетата, но Део и Орлинчо разминаха абсолютно всички!
  • 13 Нямам думи !

    9 0 Отговор
    Е това истински българин,като Део .Оженили се за макаци.Слава ! Вечна слава на таквиз ! Зоологическата градина,няма да фалира.
  • 14 ха ха

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "шири":

    Майка и е българка,бащата явно е африканец но за него никога не говорят, дори и фамилията не му носи Диана.И беше една от държанките на бившия собственик на Нова тв. Дидие Щосел.С това е известна.Не разбирам хвалебствията от медии за особата и, и е по-грозновата от Меган Маркъл.Лош избор на взискателния Орльо.И личат му годините,дори изглежда на повече.Има наистина красиви мулатки,но тази не е.Детето им да е живо и здраво.