Last news in Fakti

27 Май, 2013 11:27 3 789 0

Део иронизира песен на Лора в новия си хит (видео)

  • део-
  • лео-
  • целият свят-
  • оставам тук-
  • лора караджова

Професионалната кариера и личният живот на Део напоследък не излизат от медийното пространство, тъй като покрай участието си в Dancing Stars, блондинът промени целия си начин на живот. Той се раздели с дългогодишната си приятелка Лора Караджова, като нейна заместничка стана танцьорката Елена.

Драмата обаче не свършва до тук. Део избухна с нов хит, който е в дует с Лео. Парчето е забавно и танцувално, като се очаква да бъде и летен хит. Името на сингъла е "Целият свят",  а в клипа участва новата приятелка на Део  - Елена.

Прави впечатление обаче, че в парчето има взет фрагмент от песента на Лора Караджова "Оставам тук", но променен във варианта" Оставам тук, обичам лук, аз обичам лук".

Със сигурност Лора не е останала доволна от този факт, тъй като нейното чувство за хумор не е сред най-добрите. Злите езици твърдят, че с приятелските взаимоотношения между  щерката на Данчо Караджов и Део – е свършено.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА