Last news in Fakti

3 Май, 2022 13:17 8 438 13

Деси Слава: Съдружник ме остави без пукнат лев

  • деси слава-
  • измама-
  • съдружник-
  • телевизия-
  • фалит

Певицата инвестирала всичките си средства в телевизия, която фалирала

Фолкзвездата Деси Слава е била измамена от съдружник. Това разкри самата тя пред NOVA.

„Направих една музикална телевизия, в която вложих всичките си пари, след това нямах дори и за клип да направя. Може би много хора не знаят, че аз бях въвлечена в една измама от човек, който ми беше представен от мои близки, но явно и те са били подведени. В един момент се оказа, че само аз съм влагала в тази телевизия, която фалира. По принцип не е трудно човек да ме излъже, нали съм си рибка", признава певицата пред Мариан Станков - Мон Дьо, в студиото на „Събуди се".

Тя не отрече, че проблемът с килограмите ѝ е болна тема. Ставало въпрос обаче за здравословни проблеми, които не уточни.

„Много труден период е моментът с килограмите ми. Много ми беше тежко и тъжно, когато трябваше да чета нападките за телосложението ми. При мен е здравословен проблем. Вече започнах психически да се чувствам по-добре", каза още Деси.

„Официално и неофициално съм сама. Не знам дали съм готова за нова връзка. Искам да намеря себе си. Искам нещо красиво да ми се случи", не скри очакванията си звездата. Като дете на разведени родители тя никога не е искала да се проваля в това, а да гради мечтаното семейство. Уви, съдбата ѝ поднася раздяла след раздяла с бащите на децата ѝ.

„Беше много трудно за мен и двата пъти. Много пъти съм го мислила, много пъти съм си казвала, че не съм щастлива и хоп да сложа край. Не е важно да уточнявам дали аз съм взела решението за тези раздели", заяви Деси.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 dms пайнер

    4 2 Отговор
    мъни за кючек хелп
  • 2 Мим33

    7 1 Отговор
    Е и ние кво да праим бе Деси.Освен аз да та зема,ко ша каиш а, ако си съгласно,обадимисе да помисля..

    Коментиран от #4

  • 3 Иванушка  🇷🇺

    4 7 Отговор
    "...Съдружник ме остави без пукнат лев.." - ти пък ми краднА портфейла ма Десо 😆😆😆
  • 4 Мустафа

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Мим33":

    Тя си има, един ташунко от няще.
  • 5 eti

    5 7 Отговор
    преди около хиляда години бях писал урочета как се правят онлайн радио и тв :)
    тая да беше прочела, гледала клипчета как се правят ... из нета бол ... не е трудно ... или да беше платила на нуубче, и то щеше да изкоди нещо смисленко :)
    кой ти дава много пари за реална тв или радио? само будалите!
    всички и всичко са в нета! всичко може да се задвижи и да го движи само 1 човек ... с минимални средства таз щеше да си има онлайн тв ... ама те са гладни за пари, реклами и оттам провала :) сега има една метъл онлайн бг тв ... с минимум средства и си движат нещата ... изобщо не е нужно грандоманията да те пере ... хеле мюзик тв с лекота се прай :) задвижваш си рекламки с банерчета ... и ето имаш си тв, но няма да има ПЕЧАЛБА! ама то тия само пари им в главите прости :)
  • 6 SCH JVLIVS II

    7 5 Отговор
    Потърси вината в себе си че нямаш талант,вече и на години та и глупаците свършиха на 20 години има търсачки на богаташи някой с късмет не и за стари и дебели чочарки не търси вината в други 😉Това са чалгарите какво е очаквала
  • 7 Десито

    9 4 Отговор
    е много готина мацка и характера, държание, маниери са и на ниво.Чиста непоправена и невинна като дете.Истински нешлифован диамант.Само бунак или джендър би е
    зарязал тази жена.Хич не ме интересува колко килограма е взимам е и ще е гушкам по-цял ден.Деси супер си хич да не ти пука и поработи малко върху наивноста си всичко друго ти е ок.
  • 8 Митьо Пищова

    2 4 Отговор
    Ах Деси ще те пълна като Гергьовденско ягне
  • 9 тъпа мисирка

    1 1 Отговор
    Пък и като грозен,отворен аш....

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Прав

    1 1 Отговор
    🖕Деси🖕дивата
  • 12 Серго

    5 2 Отговор
    Една от най талантливите в всякакъв стил певици,истински диамант.На завистниците и бездарниците е трън в очите.
  • 13 АнтиГост

    5 1 Отговор
    Господ и дал глас,но я оставил без ум.Затова и житейските и музикалните и решения са провал.