Last news in Fakti

7 Май, 2022 07:00 6 614 2

Вашият хороскоп за днес, 07.05.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Телци, избягвайте необосновани рискове!

Вашият хороскоп за днес, 07.05.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Дори не си помисляйте да подхващате работата, която е останала от седмицата, време е да превключите на друга вълна, по-празнична.

Телец

Избягвайте необосновани рискове. Празничното настроение ще ви подтиква към безсмислени покупки. Дайте си сметка какво правите.

Близнаци

Ще сте доста своенравни и ще проявявате голям инат в нещата, с които се заемате. Определено е добре да овладявате импулсите си и да избягвате съперничеството. Има и други начини да се мотивирате, спортната злоба не винаги е най-добрият от тях.

Рак

Днес може да сте доста небрежни и да се оставяте да Ви въвличат във всякакви неприятни неща. Вярно е, че е едно такова безвремие, но няколко практични цели ще свършат добра работа.

Лъв

Живо ще се интересувате от всичко, което се случва около Вас. Ще се стремите да реформирате и усъвършенствате живота за всички. Завидни намерения, макар и лешени от голяма доза практичност. Все пак това не бива да Ви спира в благородните Ви пориви, нали мечтателите са направили най-големите открития.

Дева

Акуратност, прагматизъм, ясно чувство за реалност и обективни възприятия, днес това ще са качествата, които ще демонстрирате пред света. Можете да сте сигурни, че светът ще Ви отговори с поклон и аплодисменти.

Везни

Изключително харизматични и обаятелни ще сте днес, което ще събира групи около Вас. С леко чувство за превъзходство ще споделяте идеите и плановете си, но не очаквайте сляпо подчинение, все пак има демократични принципи.

Скорпион

Не прекалявайте с почивката, намерете си полезно занимание. Засаждането на цветя е много смислена и полезна дейност точно днес.

Стрелец

Искате да се преборите нещата да стават по Вашия начин, по вашите правила. Преди да "зариете с крака в земята", опитайте да чуете и другите, просто послушайте и се замислете кое е по-ценно за вас - да сте прави или да сте обичани.

Козирог

Утрото не започва по най-спокойния начин, но това не значи да очаквате катастрофи. Дишайте дълбоко и не се опитвайте да контролирате нещата. Правете каквото трябва и ще стане каквото трябва.

Водолей

Днес си дайте малко време да се сбогувате със стари отношения, вещи. Измислете си някакъв ритуал, проектирайте бъдещето си.

Риби

Не забравяйте, че да спите повече от необходимото е също толкова лошо, колкото и да не си доспите. Създайте си празничен ритъм, не оставяйте нещата на самотек.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АННА МИЛА

    1 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ

    Коментиран от #2

  • 2 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "АННА МИЛА":

    "Козлодуйски", виж сега; Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.