Необходими продукти:
- 3-4 стръка зелен лук
- 125 гр. масло
- 1 връзка лапад
- 1 връзка рукола
- 150 гр. сирене
- 5 яйца
- 1 кисело мляко
- 1 пакет точени кори
Начин на приготвяне:
Попарвате руколата и лапада. След това с тях се запържва и зеленият лук.
Всяка кора се намазва със сместа от киселото мляко, яйцата и маслото и се поръсва със сирене и лапада и руколата. Завива отделно като руло. Можете да си я оформите по желание.
Отгоре се намазва със останалата смес от яйцата и киселото мляко.
Получава се много мека и ароматна баница, тъй като руколата има по-специфичен вкус, пише gotvetesmen.com.
Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Този коментар е премахнат от модератор.
2 Киро Баницата
Коментиран от #3, #5
10:12 09.05.2022
3 един от многото
До коментар #2 от "Киро Баницата":
Трева бе Кире , трева , полека лека ни учат да пасем!10:15 09.05.2022
4 Този коментар е премахнат от модератор.
5 www
До коментар #2 от "Киро Баницата":
Едногодишно растение от сем. Кръстоцветни.11:23 09.05.2022