Last news in Fakti

10 Май, 2022 07:00 6 370 0

Вашият хороскоп за днес, 10.05.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден на радостни изненади за Рибите

Вашият хороскоп за днес, 10.05.2022 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще ви се струва, че носите отговорност за целия свят. В известен смисъл сте прави. Ако се чувствате така, направете добро и забравете за него. Това поне е лесно за Вас, а в случая може да се окаже и лечебно.

Телец

Сложна задача сте си поставили днес - да направите абстрактното познаваемо и по-близко. Но пък предизвикателствата са смисълът и адреналинът в живота Ви. Дерзайте!

Близнаци

Днес ще изпитвате глад за близки отношения и това може да Ви създаде доста голямо вътрешно напрежение. Физическата активност, движението ще трансформират енергията Ви в друга посока. Пеенето и говоренето също са добър вариант за справяне със ситуацията. Бъдете активни.

Рак

Партньорските взаимоотношения са средство, за да установите собствените си потребности. Бъдете по-наблюдателни и осъзнати за случващите се неща. Понякога е по-важно да имате ясна представа за това какво искате, а не просто да искате заради самото искане.

Лъв

Най-големите разстройства и заболявания се основават на доста твърдо установени навици. Бъдете по-мили към собственото си тяло. Днес обърнете внимание на начина си на хранене. Дали бихте могли да промените нещо и кое от нещата, които правите Ви вреди. Дайте си честен отговор, ако искате наистина нещо да се промени.

Дева

Всички натрупвания, които сте направили досега днес трябва да изявите творчески. Всъщност не защото трябва, а защото това е смисълът на цялото това трупане. За какво са Ви всички знания и умения, ако не ги споделите с другите. Просто се оставете на импулса и направете неща както никой друг.

Везни

Безопасност, самозащита и дистанцираност са ключовите Ви думи за днес. Всички тези състояния са по-скоро пасивни, отколкото активни, затова е добре да направите едно волево усилие задвижвайки енергията. Създайте безопасност и защита за другите и ще разберете какво точно искате и очаквате от самите себе си и от света.

Скорпион

Организирайте по-добре времето си, ако не искате вечерта да страдате от угризения. Наистина ще се разсейвате повече от необходимото, но най-важното е да видите резултат от усилията си, останалото е просто суета. Интересните неща не винаги са практични.

Стрелец

Днес централната тема ще са материалните придобивки. А дали някога сте си давали сметка за по-дълбокия смисъл на тези придобивки. Каква вътрешна потребност те задоволяват и кое Ви е по-важно да Ви обичат и да обичате или да имате материални неща. Материалното или нематериалното, физическото или духовното? А всъщност не работят ли тези два фактора едновременно?

Козирог

Емоционални и чувствителни ще сте днес и често ще мените настроенията си. Ден за приспособяване и грижа за другите. Все пак преди това попитайте кой от какво има нужда, не натрапвайте грижата и вниманието си.

Водолей

Моментът не е подходящ да се отдавате на черни мисли и да се чувствате като жертва. Кой, ако не Вие носи отговорност за собствения Ви живот? Позволете си да се порадвате на живота, живейте за мига.

Риби

Ден на радостни изненади. Нещата, които сте направили безкористно днес ще бъдат овъзмездени от съдбата. Може дори да не повярвате на късмета си, което ще е грешка. Заслужили сте си го.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА