Last news in Fakti

11 Май, 2022 07:00 4 304 1

Вашият хороскоп за днес, 11.05.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте какъв ще бъде днешният ден за всяка от зодиите

Вашият хороскоп за днес, 11.05.2022 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще се чувствате сигурно и в безопасност, когато се намирате сред групи от хора. Днес определено Ви е ден за групови занимания, ще ги търсите и ще ги създавате. Внимавайте, не се отказвайте от собствената си независимост заради груповата сигурност.

Телец

Днес ще сте насочени навън. Ще гледате обективно и най-важното - ще търсите резултати в практиката. Определено ще трябва да поработите повече, да вложите повече усилия, но и резултатът ще е подобаващ. Просто бъдете организирани и практични, не губете време, а действайте.

Близнаци

Чувството на безопасност идва, когато превръщате неизвестното в известно. Днес можете смело да скочите в неизвестното и да го опитомите, ще имате силата да го сторите, само трябва да си повярвате.

Рак

Днес идеално ще улавяте свръхестественото в отношенията. Въпросът е какво ще направите с това знание. Изкушенията ще са повече отколкото може да си помислите, така че важно е да имате стабилна вътрешна позиция, за да се справите. Бъдете верни на себе си.

Лъв

Днес ще имате нужда да сте сигурни в отношението на хората към вас, което само по себе си е трудно постижимо. Май е време да се справите със собствената си вътрешна нестабилност. Потърсете опората най-напред в самите себе си, тогава ще откриете и стабилността у другите.

Дева

Днешният капан е в психологическите модели от детството, най-вече в отхвърлянето на детето във вас. Лечението е просто - погрижете се за себе си, дайте си достатъчно любов и внимание.

Везни

Днес, за да се почувствате нужни и значими, ще имате нужда да помагате на другите и то често пъти без те да имате реална нужда от помощ. Най-добре е да се вгледате в себе си и да си зададете въпроса - защо го правя? Помагайте само за неща, които наистина са за помагане, не вършете нещата вместо другите.

Скорпион

Не заемайте прекалено отбранителни позиции, никой не иска да Ви напада, това е спомен от минали преживявания, когато сте се чувствали незащитени. Днес просто се осмелете да се доверите на хората около Вас. Независимо те как ще постъпят, печелите Вие, защото сте посели семената на доверието.

Стрелец

Днес няма да използвате обикновената хладна логика, а по-скоро онази, обагрена от чувствата и най-вече от любопитството Ви. Всички в няколко километра околовръст ще представляват интерес за Вас. Опитайте да спрете навреме с впечатленията, защото може да Ви претоварят емоционално.

Козирог

Не зацикляйте върху желанието за притежание, върху местоимението "мое". Все пак има доста по-важни неща от материалните собствености, те минават и заминават, а има нещо отвъд тях, което наистина остава. Главният въпрос е кое това "нещо" за Вас.

Водолей

Днес вашите потребности ще са видни за всички, ще сте като езеро, което се вълнува от всяко камъче или листенце попаднало върху повърхността му. Опитайте да "отмивате" емоциите така както са дошли, не ги оценявайте, не и задържайте, позволете им просто да преминат през Вас.

Риби

Днес имате нужда да си починете от самите себе си. Намирайте по няколко минутки между натоварванията, особено емоционалните, за да помедитирате. Релаксацията, водните процедури или просто хубавата музика ще Ви помогнат да възстановите баланса си. И задължително намерете време, за да помълчите, колкото повече, толкова по-добре.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.