Last news in Fakti

11 Май, 2022 11:57 930 3

Травис Скот се завръща на сцената след фаталния фестивал "Astroworld"

  • травис скот-
  • трагедия-
  • фестивал-
  • смърт-
  • починали-
  • астроуърлд-
  • astroworld

След мащабния фестивал, който завърши трагично със смъртта на 10 души, рапърът се покри, след като бе залят от лавина от съдебни искове

Травис Скот се завръща на сцената след фаталния фестивал "Astroworld" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Травис Скот изнесе първото си шоу във Флорида повече от шест месеца след като 10 души загинаха на концерта му на фестивала "Astroworld" в Тексас миналата година, съобщи ContactMusic.

Рапърът се представи в клуба E11EVEN в Маями в неделя. Той забавлява посетителите 45 минути, като започна на диджейския пулт, а след това взе микрофона и изпълни свои хитове, сред които "Sicko Mode", "Goosebumps" и "Antidote", както и "Dubai S***" с Куейво.

Сред публиката бяха звезди като Уил.ай.ем, Логан Пол, Бъста Раймс, Фючър, Тайга.

Осем човека загинаха премазани от тълпа на фестивала "Astroworld" на Травис Скот в Хюстън през ноември миналата година. Още двама, сред които и малко дете, починаха по-късно в болница, а 300 бяха наранени.

Оттогава изпълнителят се е представял като гост на чужди концерти или партита, но не беше изнасял самостоятелен концерт.

Травис Скот оглавява афиша на пътуващия фестивал "Примавера" в Южна Америка, който обхваща Бразилия, Чили, Аржентина. Той ще изнесе три концерта през ноември с Лорд, предава БТА. Във фестивала ще участват също "Arctic Monkeys" и Бьорк. Музикантът се надява през лятото да предложи още концерти.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брена

    0 0 Отговор
    Поправка - след сатанинския ритуал по време на "astroworld 2021", където надуха 5G кулите и преди това изискваха всички на събитието да са двойно набоцкани (за което им се даваха безплатни билети като подарък), за да видят какво ще стане. Стотици хора падаха в несвяст, а някои дори мъртви на земята, но правоверните медии докладваха "10 умрели" и толкоз. На екрана в края на жертвоприношението се изписаха думите "SEE YOU ON THE OTHER SIDE" (Ще се видим от другата страна). Мога да изпадна в детайли, но най-добре си го погледнете за себе си.

    Коментиран от #2

  • 2 Брена

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Брена":

    Добавям, че това се случи на 5 ноември, ако не се лъжа - точно на 66-ия рожден ден на Крис Дженър, майката на сестрите Кардашиян. Тя е една от най-високопоставените вещици в холивуд и големия шоубизнес. Шест, шейсет и шест, както и шестотин шейсет и шест са изключително важни за сатанистите числа. По онова време този рапър излизаше с една от сестрите Кардашиян.

    Коментиран от #3

  • 3 Жичкаджията

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Брена":

    Абе олиото стаа 8лв той за къдашан гоори