Last news in Fakti

11 Май, 2022 14:58 12 279 1

Тези зодии надушват лъжите отдалече

  • лъжи-
  • лъжец-
  • зодия-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • астрология

Почти невъзможно е да излъжете или подведете следните няколко зодии

Тези зодии надушват лъжите отдалече - 1
Снимка: Shutterstock

Има един особен вид хора, които ви гледат дружелюбно и ви се усмихват, докато майсторски ги лъжете. Следят изражението и погледа ви с интерес и искрено любопитство. Удивени са колко добре се справяте с прикриването на истината и как с лекота изговаряте лъжа след лъжа, но не се издават, че са ви хванали в измама.

Зодиите, от които е почти невъзможно да скриете нещо:

Риби

Рибите имат свръхестествена интуиция, пише struma.bg. Те усещат промяната в интонацията ви, притеснението в погледа ви, леката руменина, която се опитвате да скриете с широка усмивка. Разбират добре защо изведнъж ставате по-приказливи от обикновено. Следят езика на тялото ви и виждат всяка фина промяна, която им подсказва, че мамите.

Рибите са ходещи детектори на лъжата. Не се надявайте, че вярват на лъжите ви. Те просто ви гледат с насмешка и си правят изводи, без да вдигат много шум.

Рак

Ракът е естествен емпат. Той разпознава добре емоциите и чувствата на другите. Имате чувството, че чете какво се случва с вас по лицето ви. Сякаш вижда всичко в очите ви. Не можете да го заблудите, дори да се прикривате много добре.

Ракът винаги знае какви са намеренията ви. Той може и да мълчи, може и да си дава вид, че ви вярва, но дълбоко в душата си знае истината.

Скорпион

Скорпионът „помирисва” лъжите от километър. Ето защо не се страхува да общува с най-големите лъжци и манипулатори. Те просто нищо не могат да му направят. Нямаш шанс да го заблудят, дори да са изкусни в това, което правят.

Скорпионът познава техниките на лъжеца. Знае триковете му, владее номерата му. Самият той може да управлява хората както пожелае.

Козирог

Козирогът обича да наблюдава и анализира. Той познава добре хората от обкръжението си. Знае какво може да очаква от тях, когато го лъжат и защо.

Трудно можете да го излъжете. По правило той се съмнява във всеки и не приема нищо за чиста монета.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да си

    4 6 Отговор
    душат !