Last news in Fakti

12 Май, 2022 13:45 11 116 3

Бракът с мъжете от тези зодии не продължава дълго

  • зодии-
  • астрология-
  • бракове-
  • мъже

Тези 3 мъжки зодии не са създадени за дълъг брачен живот

Бракът с мъжете от тези зодии не продължава дълго - 1
Снимка: Shutterstock

Според астролозите мъжете от някои зодиакални знаци не са способни да поддържат дълготрайни брачни отношения дълго време. Дали това се дължи на непостоянството им или просто не са способни да обичат една жена до края на живота си, следните 3 мъжки зодии не са създадени за дълъг брачен живот.

Водолей

Водолеят само се преструва, че иска да се ожени за жената, която обича, пише trafficnews.bg. Всъщност това са само думи, изречени от него, за да стигне по-бързо до нейното сърце. Но не след дълго Водолеят осъзнава, че е направил грешка. Особено ако скоро след сватбата в семейството се появи и бебе.

Лъв

Лъвът очаква само едно нещо от половинката си - да се грижи за него и да го гледа с възхищение. Често той решава да сключи брак заради натиска от страна на любимата му. Но когато в семейния живот се появят първите сътресения, мъжът от зодия Лъв ще побърза да се оттегли.

Риби

Мъжете Риби мечтаят за идеално семейство. Те мечтаят да открият жена, която да чете мислите им. Ето защо, в търсене на идеалната жена, мъжете от тази зодия често се женят повече от веднъж.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Директора

    9 7 Отговор
    Виновни за това обаче са жените. Те правят така, брака да не трае дълго.

    Коментиран от #2

  • 2 без оправдания

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Директора":

    А кой ви ги избира?
  • 3 Dio

    2 0 Отговор
    Мерси!..