Last news in Fakti

16 Май, 2022 11:16 845 0

Групата "Аркейд файър" застана начело на британската класация за албуми

  • аркейд файър-
  • канадска група-
  • британска класация-
  • албуми-
  • начело

На втора позиция е норвежката певица Сигрид с "How to Let Go"

Групата "Аркейд файър" застана начело на британската класация за албуми - 1
Снимка: БГНЕС

Канадската група "Аркейд файър" оглави британската класация за албуми с "WE", съобщи официалната компания, която следи продажбите и съставя чартовете, цитирана от БТА.

Това е четвъртият албум на бандата, застанал начело на подреждането след "The Suburbs"(2010), "Reflektor"(2013) и "Everything Now"(2017).

На втора позиция е норвежката певица Сигрид с "How to Let Go", който дебютира тази седмица в чарта. Тавата е на пазара от 6 май и е нейният втори студиен албум. С първия "Sucker Punch" (2019) скандинавката успя да се изкатери до четърта позиция в британската класация.

Трети в чарта се нарежда роденият в Лондон рапър Накс с "ALPHA PLACE".

Челната петица в британската класация за албуми се допълва от Джак Харлоу с "Come Home The Kids Miss You" и Ед Шийран с неговия "=" ("Equals").

Хари Стайлс, който стана известен с участието си в групата "One direction", пък оглавява британската класация за сингли с "As It Was". Той е начело шеста последователна седмица.

Втората позиция запазва и Джак Харлоу с хита "First Class".

На трето място се нарежда Кет Бърнс с "Go", следвана от Лизо с "About Damn Time".

В първата петица е и Дейв със сингъла си "Starlight".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА