Last news in Fakti

18 Май, 2022 13:13 962 0

Фаталният филм с Алек Болдуин все пак ще бъде завършен

  • rust-
  • алек болдуин-
  • филм-
  • ще бъде завършен

Операторката Хъчинс беше убита през октомври миналата година с револвер по време на снимките на Rust

Продуцент на филма Rust, на чиято снимачна площадка беше застреляна операторката Халина Хъчинс миналата година, заяви, че той ще бъде завършен, съобщи Ройтерс, цитирана от life.dir.bg.

Хъчинс беше убита през октомври миналата година с револвер, с който актьорът Алек Болдуин репетира на снимачната площадка. Изстреляният патрон се оказва боен. Освен нея е ранен и режисьорът Джоел Соуса, но той оцелява.

"Убедени сме, че ще можем да завършим филма", казва пред "Холивуд рипортър" Анджул Нигъм, един от продуцентите.

Миналия месец щатът Ню Мексико наложи максимална глоба на продуциращата компания - 137 000 щатски долара за пропуски в безопасността, довели до смъртта на операторката. Компанията заяви, че не е съгласна с установеното.

Срещу Алек Болдуин, който е един от продуцентите, са заведени няколко дела във връзка със смъртта на Хъчинс, включително и от съпруга ѝ. Той отрича всякаква отговорност.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА