19 Май, 2022 12:13 7 069 0

Безкрайна мъка за дъщерята на легендарния Елвис Пресли

  • елвис пресли-
  • дъщеря-
  • внук-
  • самоубийство-
  • мъка-
  • загуба

Близо две години изминаха, откакто Лиса Мари Пресли изгуби своя син Бенджамин Кеоу

Внукът на легендарния изпълнител Елвис Пресли си отиде едва на 27 години. При това след като реши сам да сложи край на живота си.

Оттогава насам 54-годишната Лиса изчезна от публичното пространство. И ако отвреме навреме се появява в социалните мрежи, то е за да почете паметта на сина си, споделяйки негови снимки и да сподели мъката си от загубата му.

Това направи отново преди няколко дни певицата - с трогателно лично признание пред хилядите си последователи, разсъждавайки върху смъртта на Бенджамин и казвайки, случилото се я е "погълнало изцяло".

"Не съм публикувала нищо от доста време, защото наистина няма много какво да кажа. Освен че завинаги ще скърбя за сина си", споделя Лиса и добавя, че единственото, което в момента я крепи са останалите ѝ три деца.

Към изказването си, Лиса включи снимка на дългоочаквания биографичен филм за Елвис Пресли, който ще излезе на 24 юни.

Бенджамин почина от самонанесена огнестрелна рана на 12 юли 2020 г. Тогава близки до обкръжението на Лиса казаха, че тя е "напълно съкрушена и неутешима, но се опитва да остане силна за своите 11-годишни близначки и най-голямата си дъщеря Райли", припомня Hollywood Life.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА