Last news in Fakti

21 Май, 2022 19:30 8 068 6

Мария Силвестър и Ники Кънчев казаха ДА на красотата

  • мария силвестър-
  • ники кънчев-
  • емил славчев-
  • beauty studio si-
  • светла георгиева

На откриването на изключително изтънчено светско парти блеснаха магнетичната Мария Силвестър и любимият на хиляди българи Ники Кънчев

С изключително изтънчено парти, което да осигури максимален комфорт на посетителите на откриването на най-новото бижу в центъра на София, се бе погрижила собсветничката на Beauty Studio SI Светла Георгиева.

За да уважат поканата на домакина Светла Георгиева, на откриването дойдоха основателя на тв канал Емил Славчев, магнетичната Мария Силвестър, любимият на хиляди българи Ники Кънчев, водещият и продуцент на “Top Destinations” Атанас Лазаров, провокативната изпълнителка Ann G, представителката на козметика от Мъртво море Наталия Тодорова и други.

Бизнесдамата Мариела Ненчова пристигна видимо щастлива на откриването на светското събитие. Звездно присъствие не липсваше и в лицето на шеф Наталия Хитрина, Яша Яков, Емилия Балева, д-р Владимир Яшиков,собственик на дентални клиники както и куп други знаменитости присъстваха на откриването на новото любимо студио за красота.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дар от БОГ

    5 9 Отговор
    Драги хора, аз ви поздравявам с тази песен ГЛОРИЯ - ЛАБИРИНТ !
    Един от хитовете й!
  • 2 Пошло

    9 1 Отговор
    Минутки за реклама.

    Коментиран от #3

  • 3 Буден мъжага за реализации

    5 5 Отговор

    До коментар #2 от "Пошло":

    На света няма нещо, което да е пошло!
    Всичко щом го има, значи е нормално да го има!
    Щом като ДЖОРДЖАНО е шоу мен, значи е нормална работа!
    Ние мъжете сме за красота, а вие жените сте за украса, реалистически и практически така трябва да са нещата !
  • 4 Механик

    9 1 Отговор
    А красотата им каза едно категорично "НЕ".
  • 5 Пръцко

    9 0 Отговор
    ...любимият на хиляди българи Ники Кънчев... - най-краткият виц, а за останалата празноглава кифленска маса ич да не говорим...
  • 6 хаберих

    1 0 Отговор
    България трябва да се развива,нека да има повече такива инициативи,а забавите и балоните са си в реда на нещата. Женската красота на българките радва мъжете.