Last news in Fakti

24 Май, 2022 07:00 7 846 0

Вашият хороскоп за днес, 24.05.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте какъв ще бъде празничният ден за всяка от зодиите

Вашият хороскоп за днес, 24.05.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Дали защото е празникът на буквите, но днес ще се изкушавате да използвате твърде много букви, подредени в неподходящи думи. Имайте едно наум!

Телец

Прекалено сериозно гледате на всичко и така сами убивате радостта от живота. А днес е празник, бъдете по-ведри. Открийте думите, които лекуват.

Близнаци

Днес е хубав празник и дори да не сте пряко свързани с буквите, те винаги присъстват в живота Ви. Гледайте да ги използвате добре, не ги хабете напразно.

Рак

Прекалено сериозни ще сте днес, а това допълнително ще Ви напряга. Отпуснете душата си, все пак днес е празник, макар и само на думи за някои.

Лъв

Желанието Ви да диктувате положението не винаги среща положителен отклик в лицето на човека срещу Вас. Може би е време да потърсите нови методи за взаимодействие.

Дева

Специален ден - денят на буквите. Задайте си въпроса - какво е писмеността за Вас? Какво знание Ви носи, как Ви свързва, какво всъщност означава азбуката. Улисани в ежедневните си занимания, често забравяме за онези неща, за онова знание, което може да ни свърже от векове и за векове.

Везни

Изкушенията ще са Ви в доста повече днес. Понеже светът ще Ви е много интересен, трудно ще се фиксирате върху една-единствена дейност. Наблюдателността Ви бързо ще компенсира всичко, което Ви липсва.

Скорпион

Един много специален празник, символ на онова, което ние сме дали на света. Отделете една-едничка минута, за да поблагодарите в сърцето си на създателите, на онези ваятели на езика, които са ни дали силата да изразяваме емоциите си в писмо. Ден за благодарност и преклонение към корените и земята, която Ви е дала живот.

Стрелец

През този ден ще сте просто очарователни. Може да Ви се иска да заситите хазартната си страст, но не прекалявайте, късметът не е безграничен. А и си спомнете какъв ден е днес.

Козирог

Ще Ви се струва, че има нещо, което пропускате и това няма да Ви дава спокойствие. Използвайте деня, за да свършите някои изостанали неща. А може би сега е моментът да отидете на някое красиво българско място.

Водолей

Много сте капризни, а това е признак по-скоро, че не сте наясно какво точно искате. Първо се уточнете със себе си и тогава проявявайте капризи.

Риби

Макар че ще се чувствате леко неадекватни, все пак е празник. Е, не е свързан с хапване и пийване, но опитайте да се зарадвате на това, което е.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА