Last news in Fakti

23 Май, 2022 10:16 8 686 2

Мими Иванова разкри какво погуби Астор

  • мими иванова-
  • астор-
  • голяма любов-
  • рак

Певицата е голямата любов на арменския илюзионист, който почина преди няколко дни

Мими Иванова разкри какво погуби Астор - 1
Снимка: БГНЕС

Отсъствието на Мими Иванова от опелото на Астор породи редица коментари в публичното пространство най-вече заради факта, че в миналото двамата са били двойка.

Още през 2008-ма година големият арменски илюзионист признава, че популярната ни певица е голямата му любов. "Толкова много обичах Мими, че когато я поканиха да замине за известно време в чужбина, откраднах едно нейно сако, с което си лягах всяка вечер, за да ми напомня за нейния мирис", болезнено откровен е той тогава.

Липсата на Мими Иванова се дължи на летен грипен вирус, който изпълнителката кара в момента, а не на липса на уважение към Астор, с когото тя казва, че до последно са били близки приятели, пише "Стандарт".

"Бяхме заедно в определен период, но голямата ми любов е съпругът ми Развигор", заявява певицата наскоро и подчерта, че двамата са били приятели. И още нещо, което шокира мнозина. "Последните три години той боледуваше от рак. Криеха обаче от него, за да не го плашат"


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    5 3 Отговор
    Да, тъжно нещо е вечната раздяла, особено ако си бил близък с човека.
    Разбира се това за повечето душевно осакатени хора, каквито преобладават на днешно време, това е неразбираемо.
    Както и да е, дето се вика.
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор
    Бях много малък тогава,но им бях съсед по двор и Бате Андро много обичаше гозбите на маминка.Нашия двор бе над техния инямаше бетонна стена,а се минаваше!От време оно се говори,че Баща му- Шаваш не е дал Благословия...Летния грип си е чист Нов ковид щам!!!!