Last news in Fakti

24 Май, 2022 13:37 12 070 10

Ето кои зодиите ще забогатеят през юни

  • зодии-
  • пари-
  • юни месец-
  • късметлии

Това са Везни, Рак и Риби

Ето кои зодиите ще забогатеят през юни  - 1
Снимка: Shutterstock

Страхотни изненади очакват някои от зодиите в началото на лятото. На големи печалби през юни ще се радват 3 от зодиакалните знаци.
Вижте кои:

Везни

Повечето Везни не вярват в късмета си. Особено през изминалите месеци, когато сякаш всичко беше срещу тях. Е, сега нещата ще се променят. Рязко ще забогатеете и ще придобиете сериозни финанси. Най-добре е да ги инвестирате в нещо по-мащабно и да помислите за бъдещето си. Тези пари ще могат да направят чудеса за вас. Вие сте пресметливи и ще съумеете да организирате всичко, което сте желали много бързо. Всички ваши близки ще се радват заедно с вас и ще направите някого много щастлив.

Рак

Юни месец ще бъде късметлийският ви месец. Определено ще трябва да почерпите! Не пестете и поканете най-важните за вас хора да споделят радостта ви! Съвсем неочаквано ще спечелите голяма награда, която направо ще ви пренесе в облаците от щастие. Бъде разумни и харчете с мярка, защото паричките ще дойдат бързо и лесно, но също толкова лесно и могат да изчезнат. Не се главозамайвайте от прекрасните новини, за да не се разочаровате. Важно е мислите трезво и да приемете късмета си.

Риби

Ето ги и последните късметлии! Има голяма възможност да получите така мечтаното повишение през месец юни. И не само! Помислете дали не е добра идея да пуснете тото. Може да ви очакват изненади. Звездите ни подшушнаха, че ви очакват печалби. Късметът ще е на ваша страна не само в любовта. Сега е времето да взимате смели решения и да се впускате в нови предизвикателства, защото положителната енергия около вас е цял неизчерпаем източник, пише iwoman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За какво служат зодии(те)

    5 0 Отговор
    Едни да си сзкарват парички за насъщния с исвестия: кой забогатява, кой обеднява, кой се влюбва и кой не. Какъв късмет ни чака, от какво да се пазим и кои зодии, какво са. А последно знал, че сме близо 8 милиарда и само 12 зодии. Акъл море, глава кофа, сложно е!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    4 0 Отговор
    Молете се, да не ме направят министър на културата, защото ще забраня думата "зодии", за да не затъпява населението!
  • 5 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 0 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.
  • 6 Албрехт Дюрер

    1 0 Отговор
    А зодията на Бойко и Шайката му ?
  • 7 Тиквата е нищожество

    0 1 Отговор
    Мен ме няма в тези зодии ,значи ще забогатея или през юли или август.
  • 8 Касандра от Сусурлево

    2 0 Отговор
    В други четири сайта посочват друга група зодии късметлии на големи пари! Потърсете се, може да ви има!
  • 9 Хмм

    0 0 Отговор
    Нищо не споменават за Лъва! Тц тц!
  • 10 ганю

    0 0 Отговор
    Винаги слушам баща си
    Работи ,спечели и си купи
    останалото е дрън-дрън