Last news in Fakti

25 Май, 2022 11:28 1 374 1

Ирина Флорин представя ВИДЕО към песента "Носталгия"

  • ирина флорин-
  • видеоклип-
  • носталгия-
  • нов албум

Песента тя получава като подарък за рожден ден от Георги Георгиев („Остава“)

С първи самостоятелен видеоклип от три години насам се завръща певицата Ирина Флорин. Той е към песента ѝ „Носталгия“, а режисьор е Васил Стефанов, съобщават от екипа ѝ.

"Чувствах се така, сякаш за първи път заставам пред камера, въпреки че по време на социалната изолация, дошла с коронавируса, направихме страхотно домашно видео на една от любимите ми песни от албума, а именно "Тъмнината вътре в мен". Радвам се, че се получи продукт, изпълнен с много естетика и женственост, типично в мой стил", казва за работата по клипа на „Носталгия“ певицата.

Песента тя получава като подарък за рожден ден от Георги Георгиев („Остава“). Текстът е на Десислава Софранова.

„Носталгия“ ще бъде включена и в предстоящия албум на Ирина Флорин. Освен нея, в него почитателите на певицата ще могат да чуят още "По целувките", "Какво е любов", "Тъмнината в мен", "Среща" и др. Албумът ще има премиера на 29 октомври в „София лайв клуб“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Откъде

    2 0 Отговор
    изпълзя пак това влечуго? Не пее, а мрънка и има говорен дефект (шъшъка).