Last news in Fakti

26 Май, 2022 09:08 4 706 4

Ето какви показания даде Кейт Мос в защита на Джони Деп

  • кейт мос-
  • джони деп-
  • амбър хърд-
  • дело-
  • показания

"Никога не ме е блъскал, ритал или хвърлял надолу по стълбите", заяви моделът

Ето какви показания даде Кейт Мос в защита на Джони Деп - 1
Снимкa: Shutterstock

Бившата приятелка на Джони Деп Кейт Мос отрече обвиненията на Амбър Хърд, че звездният актьор от "Карибски пирати" я е блъснал по стълбите. Това обясни самата тя в 3-минутни показания пред съда, предава The Independent, цитиран от dir.bg.

Появявайки се онлайн от Глостършир, Англия, Мос каза, че Деп "никога не ме е блъскал, ритал или хвърлял надолу по стълбите".

Тя всъщност обясни какво се е случило при инцидента, станал в 90-те години на миналия век, когато е имала връзка с актьора и заедно са били на почивка в Ямайка.

Излизахме от хотелската стая, имаше буря. Джони мина пред мен. Тъкмо излизах и се подхлъзнах по стълбите, нараних гърба си. Изпитах болка и изкрещях. Джони изтича обратно да ми помогне, занесе ме до стаята и повика медицинска помощ", разказа известният модел.

На въпросите на адвоката дали някога във връзката им Деп я е блъскал по стълбите, Кейт Мос беше категорична, че подобно нещо никога не се е случвало.

Съдебната сага между бившите съпрузи Амбър Хърд и Джони Деп продължава вече няколко месеца. Хърд обвинява актьора, че я е подлагал на физически и психически тормоз, докато са били женени. Деп твърди, че това е клевета и съди бившата си жена за 50 млн. долара.

Делото предизвика изключителен интерес не само във феновете на звездата от приключенската поредица, но и на стотици други хора, гледащи заседанията в залата или на живо онлайн.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джони - Геп

    2 4 Отговор
    Чудя се ,коя сапунена сага ще завърши по-напред : - тази с "Ергенът" или тази съдебна с Джони Деп?
  • 2 даамане

    6 5 Отговор
    джони деп е прав и го изнудват за пари както често се случва в хамерика! там дори да намигнеш или се усмихнеш на някоя веднага може да те осъди за сексуален тормоз ,адски меркантилна държава е нищо че помага на всички, оставете карибския пират намира най сетне милионите са си негови не ги е крал както у нас!

    Коментиран от #3

  • 3 Миролюб Бенатов

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "даамане":

    Вземи си буквар и не се занимавай с карибския пират !!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.