Last news in Fakti

26 Май, 2022 09:26 11 484 3

38-годишна певица, дуетна половинка на Милко Калайджиев, показа огромен корем (СНИМКА)

  • фолк певица-
  • бременна-
  • милко калайджиев-
  • мира

Мира очаква всеки момент появата на първия си наследник

Фолк певицата Мира е в напреднала бременност, но успя да опази в тайна щастливото събитие доста дълго време. 38-годишната звезда най-накрая се е решила да стане майка, пише show.blitz.bg.

Дуетната половинка на Милко Калайджиев изглежда е от суетните жени, тъй като не е качвала никакви свои снимки с коремчето. Тези дни го направи и шокира всички колко е наедряла.

Изпълнителката на "Летвата" показа своя снимка, на която е край морския бряг, а в краката е нейната половинка, който целува нежно огромния ѝ корем.

38-годишна певица, дуетна половинка на Милко Калайджиев, показа огромен корем (СНИМКА)

"С първия поглед, с първия допир, усетих, че той е моята любов, моята сила, моята опора, онова, което винаги съм искала в живота си", сподели Мира за своя любим. Гордите родители очакват всеки момент появата на първия си наследник и оповестиха, че ще бъде момче.

Бъдещият татко е с цели 11 години по-млад от певицата. Неотдавна тя му посвети песен, с което доказа истинските си намерения.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.