Last news in Fakti

26 Май, 2022 11:31 6 602 4

Дрехи от 90-те - моден хит през 2022 г.

  • мода-
  • моден хит-
  • 90-те-
  • стилист-
  • александър рогов

Атрибут от 90-те години, които е супер актуален и сега, е коженото облекло – най-вече коженото яке

Все повече ретрото се завръща на мода. Световноизвестният моден стилист Александър Рогов изброи някои тенденции от 90-те години, които са на мода сега.

По думите му въпросните дрехи са носени в миналото от редица световно известни жени, сред които покойната принцеса Даяна, Джулия Робъртс, Уинона Райдър, Кейт Мос и други.

На първо място според Рогов супер актуален ще е костюмът с панталони и т. нар. „мъжка кройка“. Той отбеляза, че преди повече от 30 години този тип костюм е бил носен от актрисите Джулия Робъртс и Уинона Райдър.

Дрехи от 90-те - моден хит през 2022 г.

Освен това списъкът включва шорти за колоездене, които бяха популяризирани през 90-те години на миналия век от принцеса Даяна.

Дрехи от 90-те - моден хит през 2022 г.

На мода сега са и клинове, често използвани от супермодела Кейт Мос през 90-те години.

Дрехи от 90-те - моден хит през 2022 г.

Рогов също така нарече широките спортни панталони тенденция, която днес се носи не само във фитнеса, но и е супер за ежедневен аутфит, който супер се комбинира с оверсайз блейзъри и кроп топове.

Дрехи от 90-те - моден хит през 2022 г.

По думите му актуални и днес са копринените комбинирани рокли. Този елемент от гардероба обикновено се отличава с дълбоко V-образно деколте, тънки презрамки, миди или макси дължина.

Дрехи от 90-те - моден хит през 2022 г.

Друг атрибут от 90-те години, който е супер актуален и сега, е коженото облекло – най-вече коженото яке. Рогов придружи това си наблюдение със снимки на Сара Джесика Паркър, която беше с кожено яке с мини рокля и боти до глезена, както и Гуинет Полтроу, която допълни визията с бяла тениска и макси пола със сако, пише jenata.blitz.bg.

Дрехи от 90-те - моден хит през 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 честен ционист

    6 7 Отговор
    Той Ганьо още си износва парцалките от 90-те. Така че, винаги е в крак с модата.
  • 4 тр234

    9 1 Отговор
    Коженото яке никога не е излизало от мода. Пък модата за другите облекла винаги се върти. Ту става модерно, ту излиза от мода, после се връща... Нищо ново.