Last news in Fakti

29 Май, 2022 07:00 10 735 0

Вашият хороскоп за днес, 29.05.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Идиличен ден за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 29.05.2022 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес не се залавяйте с краткосрочни проекти, има голяма вероятност да попаднете на нечестни партньори. Преговорете пак, дали не изпускате нещо.

Телец

Какво е неделята? Ден за почивка, ден за радост и вдъхновение. Светете, огрявайте света. А който не Ви одобрява, това си е негов проблем, а не Ваш, нали? В крайна сметка това говори какъв е той, а не какви сте Вие.

Близнаци

Ще имате нужда да Ви похвалят, да Ви оценят, да Ви покажат милото си отношение. И тогава ще сте способни на невероятни неща. Идиличен ден, намерете време и да подишате чист въздух, и да се покажете на слънце.

Рак

Има неща, които могат да направят деня Ви по-добър. Интересните идеи са едно от тях. Просто експериментирайте, направете нещо различно и се радвайте на живота.

Лъв

Ще имате изключително остър нюх към стойностните неща и дори ще успявате да променяте ценностите и на другите. Може би добър политик ще излезе от Вас.

Дева

Настроенията ще са водещата сила днес. Опитайте да ги контролирате, не позволявайте Вие да сте водените. Необходимостта от признание ще Ви прави търпеливи и ще възмущавате, ако усилията Ви се окажат напразни. Може би най-напред сами трябва да си дадете признание.

Везни

Ще сте малко несигурни в себе си, макар че ще ви се иска да действате. Ако ви е възможно, отделете този ден лично за себе си. Релаксирайте, медитирайте, мечтайте, повярвайте си.

Скорпион

Денят може да започне с нещо неочаквано, бъдете готови за решителни действия. Хубав момент да упражните контрол над емоциите си. Най-важното е каквото и да става, да не се отдавате на страховете си.

Стрелец

Цел и резултат, идея и действие. Понякога нещата са толкова прости, само трябва да предприемете нещо. А Вие не сте от тези, които отлагат, само не действайте импулсивно.

Козирог

Днес пред вас се откриват широки перспективи. Идеален ден за реализация на желания, така че смело си пожелавайте и чакайте знак от съдбата.

Водолей

Ако чувствате вина във връзка със скорошни събития, днес е подходящия момент да се извините. Ще видите колко ще ви олекне на душата.

Риби

Емоциите ще кипят у Вас, но това едва ли ще се забелязва на повърхността. Изключителни професионалисти, с чувство за справедливост и усет към детайла, всеки бисе гордял да Ви има в екипа си. Вие сте този, който избира.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА