Last news in Fakti

4 Юни, 2013 12:36 5 798 2

Ал Пачино: Аз направих Брус Уилис и Харисън Форд звезди!

  • ал пачино-
  • звезда-
  • актьор-
  • харисън форд

Ал Пачино направи шокиращо изказване, в което твърди, че той е причината колегата му Брус Уилис да се превърне в звезда.

Бившият съпруг на Деми Мур получи световна слава покрай участията си във филмовата поредица „Умирай трудно”. Всъщност, ролята на полицай Джон МакКлейн, първоначално е била отредена  за Ал Пачино, но той я отказва.

„Аз дадох кариерата на Брус Уилис. Знаете ли още на кого съм помогнал да стане знаменитост? Харисън Форд. Неговата роля в „Междузвездни войни" бе дадена на мен, но аз отказах, защото не можах да разбера сценария", похвали се Ал пред тълпа фенове в Лондон.

Явно Ал Пачино се е отказал от изключително ключови участия във филми, тъй като той е трябвало да взема участие и в „Хубава жена" ,  където в образа на героя влезе Ричард Гиър.

Въпреки, че е изпусна важи роли като тези, Ал не може да се оплаче от стечението на кариерата си, тъй като има осем номинации за „Оскар" и една статуетка за участието си в лентата „Усещане за жена".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 pacoran

    0 1 Отговор
    Кво се дуе тоя дърт боли ме фара за него

    Коментиран от #2

  • 2 Yavor Lulchev

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "pacoran":

    Толкова да си тъп, не е възможно. Ал Пачино е легенда - човека кино! Но какво разбираш ти.. човек който за псевдоним му седи " Пакоран "?!