Last news in Fakti

30 Май, 2022 16:15 2 805 1

Котка "възкръсна" след погребението си

  • котка-
  • бирмингам-
  • домашен любимец-
  • възкръсна-
  • погребение

Собствениците решили да заровят домашния си любимец в задния двор и да сложат голям камък вместо надгробен

Котка "възкръсна" след погребението си  - 1
Снимка: Shutterstock

Даниел и Сам Смит, семейна двойка от британския град Бирмингам, разкриха, че са погребали любимата си котка Лъки, но ден след погребението домашният любимец се върнал у дома при собствениците си.

Историята на британците е публикувана в Daily Mail, цитирана от БГНЕС.

Според влюбените, съсед открил мъртъв черно-бял котарак, който бил прегазен от колоездач, и го донесъл в торба за картофи. Сам разубедил Даниел да не гледа мъртвото животно, но тя трябвало да се увери, че домашният им любимец е мъртъв. В чантата тя видяла мъртвия Лъки. Собствениците решили да заровят котката си в задния двор и да сложат голям камък вместо надгробен.

След безсънна нощ разстроената Даниел отишла на работа, но на сутринта получила снимка, която я зарадвала. На снимките Лъки яде от купа вкъщи, лежи в леглото на домакинята и се чисти. Момичето разбрало, че предния ден е заровило чужда котка, която е почти близначка на техния любимец.

„Избухнах в сълзи от щастие, но в същото време си помислих за чия котка съм скърбяла“, каза тя.

Даниел започна да търси истинския собственик на заровената котка в социалните мрежи. Оказало се, че това е жена, която я помолила да не изкопава мъртвия домашен любимец и да го остави там, където е заровен.

По-рано беше съобщено за жител на индийския щат Тамил Наду, който се прибрал вкъщи ден след погребението му. Полицията започнала разследване за установяване истинската самоличност на погребания мъж.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алилуя!!!

    0 0 Отговор
    Воскресе.