31 Май, 2022 10:31 14 675 11

Христо Шопов се разведе

  • христо шопов-
  • развод-
  • актьор-
  • наум шопов

Актьорът, който ревностно пази личния си живот далеч от обществеността, се е разделил със съпругата си Мариана

Актьорът Христо Шопов тихомълком се е развел със съпругата си Мариана Станишева, а проблемите в семейството не са от вчера. Всъщност двамата взели решение да се разделят още преди повече от 3-4 години, когато видели, че вече липсва хармония в отношенията им.

Дали това обаче е истинската причина за раздялата, не е ясно. Според спекулациите чепатият характер на актьора също може да е изиграл роля в разлъката, а освен това той е и доста желан мъж. Комбинацията от двете почти никога не води до компромис, особено за дами, които държат на принципите си.

Любопитна подробност е, че запитан наскоро дали родителите му са заедно, синът на Шопов - Наум нито потвърди, нито отрече развода.

"Най-трудното нещо от популярността е да не съм груб с хората, които нямат никаква тактичност и съобразителност по отношение на личния живот и семейството. Подаваш пръст, а ти лапат цялата ръка", така отговори екранният д-р Тасев от "Откраднат живот", а двусмислието в думите му е повече от явен намек за положителен отговор, пише "Уикенд".

И въпреки че засега няма потвърждение за развода нито от Христо Шопов, нито от Мариана Станишева, както знаем подобни новини няма как да останат задълго в тайна, особено при публичните личности, дори и те да се опитват ревностно да пазят тайните си.

Самият Наум наскоро призна, че не е близък с баща си, но това е от последните няколко години, преди 4-5 години двамата често можеха да бъдат видени заедно, както и радваха фенките си с общи снимки. Водещият на "Ергенът" твърдо отказва да коментира болезнената тема за брака на родителите си и техните отношения. Въпрос по казуса може искрено да раздразни иначе спокойния и благ актьор.

Преди Мариана звездата от "Страстите Христови" има един провален брак с балерината Александра Георгиева. Христо се ожени доста млад за красавицата, но двамата бързо се развеждат заради ухажорките на звездата, които не го оставят на мира, а съпругата му го ревнува до полуда. Георгиева решава да го остави, за да замине да преследва кариера в чужбина.

През 1991 г. тя емигрира в Германия и става част от трупата на "Фридрихщатпаласт" в Берлин, където бързо се издига до солистка, а после и до директор. По същото време у нас Христо Шопов е на върха на славата си. Години след раздялата Александра признава, че не е могла да понесе женското внимание към него и се е поддала на ревността си. Амбицията ѝ да прави шеметна кариера също повлияла на брака им и се оказала финалната точка на тяхната любов. Тогава синът на Наум Шопов-старши намерил сили да позволи на вече бившата си жена с дъщеря им Невена да замине в Германия с нея, пише още изданието.

"Разделихме се заради фенките на Христо Шопов след филма "Вчера". Защото го ревнувах, а не защото бил гей, като твърдяха слуховете. Ние с първия ми мъж винаги сме били приятели и сме се подкрепяли взаимно", признава преди време първата съпруга на Христо Шопов – балерината Александра Георгиева, която е най-успялата ни балерина в света. След развода двамата запазват добри приятелски отношения. 58-годишният актьор е близък и с дъщеря си Невена, която живее в Германия. Не може да се каже същото за сина му Наум и втората му жена Мариана, с които явно не е в отлични отношения в момента.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Механик

    20 0 Отговор
    Ох...не така бе! Разплаках се от мъка.
    Толкова ревностно пази личния си живот и толкова тайно се е развел, че даже факти бг знаят за случая.
    Както са казали хората, няма лоша реклама.
  • 4 Пеям

    5 2 Отговор
    Щяла да се жени за един от Коста Рика!
  • 5 Герак Митко

    3 4 Отговор
    Кой е тоя?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Мисля

    12 0 Отговор
    След 5-6 години няма да има кой една чаша вода да му даде вечер,ако се разболее.Хората не се събира за младост а за старост.На 58 г да се разведеш е малко срранно ако не си Гейтс или Мъск.

    Коментиран от #9

  • 8 Физиотерапевт

    11 0 Отговор
    Ревностно пазя личния си живот и ви съобщавам през медиите,че се развеждам.Ама тихо,да не чуе някой.
  • 9 Краси72

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Мисля":

    Може пък да е намерил някой друг, който да му донесе вода след 5-6 години...
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.