Last news in Fakti

31 Май, 2022 11:46 11 736 13

Хейтъри нападнаха Марта от "Ергенът" заради ... (СНИМКА)

  • марта-
  • ергенът-
  • плагиатство-
  • картини

Потребители в мрежата я обвиниха в плагиатство

Ядосани потребители в социалните мрежи атакуваха словесно участничката от "Ергенът" Марта, популярна с това, че се занимава с рисуване, защото според тях тя плагиатства от чужди творби.

"Ако нарисуваш и нещо твое, а не да плагиатстваш, ще бъде супер... Не е готино така", пише ценител на изкуството, който явно е видял нещо познато в картината, която брюнетката показва в профила си.

View this post on Instagram

A post shared by Marta Jelyazkova (@martajelyazkova)

Засега обаче, Марта не смята за нужно да се обяснява по темата. Малко след като излезе от риалити формата, тя заяви, че няма време да отговаря на злобни коментари и забележки, защото е заета да се грижи и да се радва на детето си. Освен това чувствала голяма умора - и физическа, и психическа от престоя си на екзотичния остров, пише Шоу Блиц.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Примък-Отмък

    9 5 Отговор
    Дъшеря й мома за женене, какво толкова се грижи за нея и какво толкова се умори от почивката в Турция!?
    Голям мързел тази, как човек да разчита на нея да му потанцува, посвири.... ???
  • 2 Анонимен

    8 3 Отговор
    Освен някой ром да е било, безплатно да го нарисува, как маже стените на къщурките.
  • 3 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    8 11 Отговор
    Личи си че госпожица Марта е много талантлива художничка и невероятно красива жена! Но винаги има хора които да завиждат за съжаление.... Пожелавам на госпожица Марта и всички други участнички в Ергена да са живи и здрави и да не обръщат внимание на такива неща. Те вече спечелиха любовта на милионите зрители на Ергена което е най важното!

    Коментиран от #5, #12

  • 4 Жулиен Шварцер SCH JVLIVS

    8 2 Отговор
    Тя една рисунка 🤭 защо профила на жената е с нещо като адамова ядълка рисунката ❔Такива артисти като тази бол и сестрата на Ким Кардашиян се мисли за такава Клое в предаване на Netflix със Клеа и Жоана- Chaque chose à sa place
  • 5 Жулиен Шварцер SCH JVLIVS

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Ами пусни и оферта колко лева предлагаш може да те направи щастлив да и я продаде , и си я сложи в салона 😶 Така разбирам аз уважение към таланти кефи те купуваш не те кефи пускаш мнение че хаби боичките скъпи са надявам се не са маслени 😂 изглеждат ми на водни ама ....
  • 6 Мето

    14 5 Отговор
    Протива, амортизирана и хитра.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Умната

    13 2 Отговор
    Как се грижи за детето си което е вече мома за следващ подобен формат като същата майка едно яйце не може да счупи още по малко да го сготви. С изключение на девственицата другите бяха егати сбиртока от пачавретини до малоумни неграмотни фъфлещи и ръркащи логопедични недоразумения. Имат пари за джуки но не и за логопед и не спират да говорят. Ужас.
  • 9 Морено

    3 1 Отговор
    Чичи я ако рисувах така щеше да ме е срам да си призная, нежели да се идентифицирам като художник.
  • 10 Тя пък една художничка

    4 1 Отговор
    ...от ескорта на елитен клуб манекенки. Нарисувал жена, но не забравила да сложи ябълка. Евала.
  • 11 ??????????

    4 1 Отговор
    Какви пък толкоз грижи за дъщеря й, та тя е 16 годишна мома за женене вече. А и кой се грижеше за дъщеря й, докато тя се развяваше в шоуто...? Май тя има повече нужда някой да се грижи за нея. Дали намери себе си или още се търси по чалготеките сред 20 годишните ?????
    Много арогантна и проста пръчка се оказа тая женица !
  • 12 Зрител

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Венетке, ти ли си ма ? Наздраве !
    Каква любов на хората участничките, абсолютни недоразумения, са спечелили ? Те показаха каква не трябва да е една жена. Да не кажа и какви са, че е нецензорно.
  • 13 Глория

    5 1 Отговор
    Марта се оказа една много неприятна женица със селски манталитет, със склонност към интриги и клюки, незряла за възрастта си, злобна, завистлива, зла. Само как изпитваше неистова омраза към Александра, без последната лично да я е засегнала с нещо. Дразнела я. С какво, ма Марто? Ти така ли възпитаваш дъщеря си, да тормози и мачка всеки, който я дразни ? Ми ти утре и човек ще убиеш, щото те дразни ?
    Дай да подлагаме на групов булинг всеки, който дразнел някой си злобар.
    Просто човек в такава затворена среда си показва истинското лице. И Марта показа колко уродлива душа носи.
    40 годишната търсещата себе си неграмотна и незряла, мързелива и неприятна злобарка !