Last news in Fakti

31 Май, 2022 12:29 2 333 16

Цитиридис подозира, че над него тегне проклятие с жените

  • николаос цитиридис-
  • проклятие-
  • прокълнат-
  • връзки-
  • жени-
  • водещ

Водещият се шегува с това, че веднага след като разтрогне някоя връзка дамата си намира отдаден и любящ човек за дългосрочна връзка

Водещият Николаос Цитиридис не обича да разкрива подробности за личния си живот. Все пак преди време той сподели, че е имал един развален годеж, когато е бил само на 20 години, а като причината за него той посочи крехката си възраст по това време. Наскоро, в свое представление, той разказа живота си през призмата на смеха и не пропусна най-деликатната тема – жените.

"Имам някакво проклятие в живота си с жените. То е свързано с това, че когато се разделя с момиче, веднага след това тя си хваща човек, с когото има дълга и щастлива връзка. Та аз съм последната грешка на жените", разказа Цитиридис.

Разкри, че в момента има сериозна приятелка и е щастлив, носи се на крилете на любовта. В живота на атрактивния водещ има и още едно същество от женски пол, което е негова голяма слабост. Това е котката му Карма. Нейният образ той е татуирал на ръката си. Заради домашния си любимец, Николаос дори монтирал камера в дома си, за да може по всяко време да вижда дали е добре, пише "Минаха години".

Колкото до типа жени, по които си пада, самият той споделя в шоуто си, че няма начин да се загледа по жена с тежък грим. Той подчертава, че е привърженик на естествената красота при жените.

"Като малък бях дебеличък и на момичета, които не ми обръщаха внимание, казвах, че ще съжаляват, защото някой ден ще ме дават по телевизията и ще имам собствено предаване“, смее се Цитиридис.

Вечерното шоу на Цитиридис първоначално е замислено като предаване, насочено към по-младата аудитория. В последно време обаче все по-възрастни хора му обръщат внимание, разкриват запознати. Интересът на тази част от аудиторията е провокиран от представянето на участнички във формата "Ергенът". Съперниците за сърцето на младия мъж обаче никак не се харесват на по-възрастните зрители заради техния провокативен външен вид и кардинални разминавания в морално-ценностната система.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    10 2 Отговор
    Просто си грозен
  • 2 Кончита вурст

    8 0 Отговор
    А за мъжете има ли ?
  • 3 Коментар

    9 1 Отговор
    За жените не знам, ама за липсата на талант и изкуственото му завиране на зрителите от бтв, няма спор!!!
  • 4 Циркуляр

    1 1 Отговор
    Да не се косе зимам го в мойта група това проклятие ще се разпадне и прайме харем от жени
  • 5 Рошко

    3 3 Отговор
    Чушлето му е малко сигурно, пък и ако не знае как да си използва пръстите и езика така става
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Анонимен

    3 2 Отговор
    Младите търсят на катърски
  • 8 фалшива медия битиви

    4 1 Отговор
    "Колкото до типа жени, по които си пада, самият той споделя в шоуто си, че няма начин да се загледа по жена с тежък грим. Той подчертава, че е привърженик на естествената красота при жените."

    Така е, и жените не си падат по "мъже" като теб, на които ханша им е по-голям от раменете....
  • 9 Затова пък

    8 1 Отговор
    С мъжете му върви като по вода
  • 10 Анонимен

    0 2 Отговор
    Виц, а може би е истина. Нямам на идея.

    Господ казал на момчетата, всеки от тавана да си вземе... Най ниските хванали най голямото, а най високите най малкото. Когато бяхме секретарки, млади, лофьирите докато чакаха да влязат при началника на ДАТ или ДАП, ми го казаха и много други... Защо над дивана има картина с пиленца... Лягай, защото, ако не легнеш, ще изхвърчил, като пиленце през прозореца.. И ихвърчах на 19 годинишна
  • 11 Анонимен

    0 2 Отговор
    Виц, а може би е истина. Нямам на идея.

    Господ казал на момчетата, всеки от тавана да си вземе... Най ниските хванали най голямото, а най високите най малкото. Когато бяхме секретарки, млади, лофьирите докато чакаха да влязат при началника на ДАТ или ДАП, ми го казаха и много други... Защо над дивана има картина с пиленца... Лягай, защото, ако не легнеш, ще изхвърчил, като пиленце през прозореца.. И ихвърчах 19 годинишна
  • 12 Ломчанин

    4 0 Отговор
    Ако BTV бяха си направили на страницата поле за контакти със зрителите .......

    Както не гледах ДЪЛГУЧА, така и не гледам и този. Ама съвсем. Както и поредица тъпи предавания (невсички са на BTV): Черешки, Адове в кухнята, маскирани джендъри, разни ферми, племена, капки вода и т.н. - Вие ги знаете.
    Да направят една СВЯСТНА програма за Нова година - не са способни, да ни представят разни д.ебили за култови личности .... И си мислят, че като са казали: Този е идол! - Край. Всички му се кланяме, че и тук да го обсъждаме.
  • 13 Е щом казваш 😃😃😃😃

    5 0 Отговор
    😀 Жени , а !!!!! 😀 Е щом казваш 😀 Греби лодкарю към левият бряг 😀
  • 14 Еми

    2 0 Отговор
    Тъп и грозен се нарича това проклятие. Изглеждаме изкарва достатъчно, че да го развали
  • 15 Мамул

    0 0 Отговор
    Цитиридис е пълен гашош, сцепен!
  • 16 Васил

    0 0 Отговор
    Няма проклятие малко ти е банковата сметка.